مصرف ۳ عدد تخم مرغ در هفته، خطر مرگ زودرس را زیاد می كند

مطالعات نشان می دهد

مصرف ۳ عدد تخم مرغ در هفته، خطر مرگ زودرس را زیاد می كند به گزارش مین فود برپایه مطالعات انجام شده، مصرف سه یا چهار عدد تخم مرغ در هفته، خطر مبتلا شدن به مرگ زودرس و بیماری های قلبی را زیاد می كند.


به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از سی ان ان، مطالعات اخیر نشان می دهد، كسانی كه در هفته سه یا چهار عدد تخم مرغ مصرف می كنند، خطر ابتلاء به بیماری های قلبی و مرگ زودرس در آنها نسبت به كسانی كه كم تر استفاده می نمایند، بیشتر است.پژوهشگران آمریكایی طی یك دوره ۶ ماهه، با بررسی ۲۹ هزار نفر از افرادی كه در هفته سه یا چهار تخم مرغ مصرف می كردند شمار افرادی كه به این علت گرفتار عارضه های مختلف شده اند را منتشر نمودند.بر این اساس، ۵ هزار و ۴۰۰ نفر گرفتار حوادث قلبی و عروقی، بیشتر از هزار و ۳۰۰ نفر سكته مغزی، نزدیك به هزار و ۹۰۰ نفر به نارسایی قلبی و بیشتر از ۶ هزار نفر بر اثر علل مختلف جان خویش را از دست داده اند.یافته نشان می دهد، مصرف روزانه نصف یك تخم مرغ، ۱.۱ درصد خطر بیمارهای مربوط به كلسترول و ۱.۹ درصد خطر مرگ زودرس را زیاد می كند.به علاوه مصرف روزانه ۳۰۰ میلی گرم كلسترول كه زرده تخم مرغ یكی از اصلی ترین منابع آن است، احتمال ابتلاء به بیمارهای قلبی را ۳.۲ درصد و احتمال مرگ زودرس را ۴.۴ درصد بالا می برد.البته به قول محققان تخم مرغ یك منبع غذایی مغذی و ضروری برای بدن است و نباید از مصرف آن غافل شد و تنها باید در مصرف آن تعادل را رعایت كرد.

1397/12/28
00:16:51
5.0 / 5
94
تگهای خبر: بیمار , بیماری , غذا , كلسترول
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است