مصرف روزانه آجیل و سویا به حفظ سلامت قلب كمك می نماید محققان كانادایی توصیه می كنند؛ مین فود: یكی از دلایل اصلی افراد مبتلا به بیماری قلبی، كلسترول بالاست كه می تواند باعث انسداد جریان خون در شریان ها شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان سفارش می كنند افراد گوشتخوار می توانند به منظور پرهیز از تشكیل كلسترول، یك یا دو وعده از پروتئین های حیوانی نظیر گوشت و محصولات لبنی را با پروتئین های گیاهی نظیر سویا، مغزیجات آجیلی و حبوبات جایگزین نمایند. یافته ها نشان داد مصرف روزانه یك یا دو وعده پروتئین های گیاهی می تواند نشانه های اصلی كلسترول بالا را تا حدود ۵ درصد كم كند. جان سیونپیپر، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان سنت میشل كانادا، در این باره می گوید: «فواید سلامت این پروتئین های گیاهی زمانی بیشتر می گردد كه افراد از سایر مواد خوراكی كاهش دهنده كلسترول نظیر فیبرهای محلول در آب، جو و استرول های گیاهی استفاده نمایند. »در این مطالعه، محققان ۱۱۲ نفر را كه به صورت تصادفی پروتین های گیاهی جایگزین گوشت در رژیم غذایی شان شده بود را به مدت حداقل ۳ هفته بررسی كردند. به گفته محققان، پیروی از یك رژیم غذایی گیاهی می تواند منجر به تغییراتی در تركیب بدن شود كه در نهایت به كاهش میزان كلسترول و همینطور كاهش وزن و فشارخون كمك می نماید. 1396/10/13 22:51:04 5.0 از 5 5388 تگهای خبر: رژیم غذایی , سلامت , غذا , كلسترول این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز وجود فلزات سنگین در کنسرو ماهیان حرام گوشت اسامی تعدادی فرآورده غذایی غیر مجاز چند فعالیت ورزشی مناسب برای افراد مسن نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز جدیدترین ها نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی