افزایش خطر بیماری های قلبی با مصرف روزانه بیشتر از دو تخم مرغ محققان هشدار می دهند؛ مین فود: پژوهشگران آگهی می دهند مصرف بیشتر از دو تخم مرغ در روز می تواند ریسك مرگ و مبتلاشدن به بیماری های قلبی-عروقی را افزایش دهد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه ماساچوست در این مطالعه به بررسی رژیم غذایی، سلامت و عادات سبك زندگی حدود ۳۰ هزار فرد بزرگسال در آمریكا پرداختند و تا ۳۱ سال آنها را تحت نظر داشتند. «كاترین تاكر»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «كلسترول موجود در تخم مرغ زمانیكه به میزان زیاد مصرف می شود با بروز مشكلات سلامت مرتبط می باشد.» طبق اعلام وزارت كشاورزی آمریكا، یك تخم مرغ بزرگ حاوی حدود ۲۰۰ میلیگرم كلسترول است كه تقریباً میزان كلسترول آن معادل یك استیك ۲۲۵ گرمی است. بگفته پژوهشگران، مصرف بیشتر از ۳۰۰ میلیگرم كلسترول در روز با افزایش ۱۷ درصدی ریسك مبتلاشدن به بیماری قلبی-عروقی و ۱۸ درصد ریسك بالاتر مرگ مرتبط می باشد. پژوهشگران تاكید می كنند مصرف چندین تخم مرغ در هفته معقول است اما بهتر است افراد از خوردن ۳ تخم مرغ در روز پرهیز نمایند. منبع: مین فود 1398/04/09 01:25:39 5.0 از 5 4646 تگهای خبر: بیمار , بیماری , رژیم غذایی , زندگی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است جدیدترین ها نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی