اهمیت مواد غذایی حاوی آنتی اكسیدان برای زنان مبتلا به ام اس مطالعات نشان می دهد؛ به گزارش مین فود تحقیقات نشان می دهد كه رژیم غذایی اغلب زنان مبتلا به ام اس در مقایسه با زنان سالم، فاقد مقدار كافی از مواد غذایی ضدالتهاب و آنتی اكسیدان است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، تحقیقات پژوهشگران دانشگاه جانز هاپكینز آمریكا نشان داده است كه رژیم غذایی اغلب این بیماران، از نظر منابع ویتامین E، فولات (فولیك اسید) و منیزیم فقیر است.در این گزارش آمده است كه مواد غذایی حاوی آنتی اكسیدان و مواد ضدالتهابی، نتایج مهمی در سیستم عصبی زنان دارند و كمبود این مواد می تواند یكی از علل ابتلاء به بیماری ام اس باشد. همینطور این تحقیق نشان داده است كه وجود این مواد غذایی در رژیم بیماران مبتلا به ام اس، سبب كاهش پیشرفت بیماری می شود.آنتی اكسیدان به تركیباتی گفته می شود كه از سلول ها در مقابل صدمات جلوگیری كند. این تركیبات می توانند طبیعی یا مصنوعی باشند.آنتی اكسیدان های اصلی عبارتند از: -لوتئین: این گروه آنتی اكسیدان ها در انواع كلم (كلم بروكلی، گل كلم و برگ كلم)، انواع میوه ها، سبزیجات نشاسته ای (ذرت، نخود فرنگی)، تخم مرغ و سبزیجات پهن برگ وجود دارد.-سلنیوم: یك ماده معدنی موجود در غذاهای گیاهی، تخم مرغ، مرغ، گوشت قرمز، حبوبات و ماهی است.-كاروتنوئیدها: رنگدانه هایی است كه سبب رنگ زرد و نارنجی میوه هایی از قبیل هویج، خربزه و سیب زمینی می شود.-لیكوپن: یك ماده شیمیایی موجود در میوه و سبزیجات قرمز همچون گوجه فرنگی و هندوانه است.-ویتامینA: در هویج، سیب زمینی، سبزیجات پهن برگ تیره و زردآلو به وفور وجود دارد.-ویتامین C: در مركبات، سیب زمینی، آناناس، كلم بروكلی، اسفناج و انواع توت ها وجود دارد.-ویتامین E: آجیل، كره بادام زمینی، جوانه گندم، اسفناج، سویا، ماهی، آوكادو و روغن گیاهی حاوی این ویتامین هستند.گوجه فرنگی، انواع توت ها، فلفل، هویج، اسفناج، زردچوبه، زنجبیل، انواع مغزیجات آجیلی و غلات سبوس دار هم دارای خواص ضدالتهابی هستند.بیماری ام اس، یك بیماری مزمن عصبی است كه در آن سیستم ایمنی بدن به بافت های سالم سیستم عصبی مركزی حمله می كند. ام اس بر اثر پاسخ سیستم ایمنی به وجود می آید و سبب التهاب در سیستم عصبی مركزی می شود. التهاب، سبب نابود شدن میلین می شود. میلین یك بافت چربی است كه از رشته های عصبی محافظت می كند.سن ابتلاء به این بیماری معمولاً بین ۲۰ تا ۵۰ سال بوده و احتمال بروز آن در زنان دو برابر مردان است. مهمترین علایم بیماری ام اس، ضعف، سفت شدن عضلات، سوزن سوزن شدن و بی حسی اندام ها، دوبینی، سرگیجه، اختلال در تعادل و خستگی مزمن است. 1398/04/14 16:49:24 5.0 از 5 4732 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , ایمنی , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ جدیدترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی