نوشیدن روزانه یك لیوان نوشابه خطر مبتلاشدن به سرطان را بیشتر می كند محققان فرانسوی هشدار می دهند؛ مین فود: نتایج یك تحقیق نشان داده است حتی مصرف روزانه مقدار كم آبمیوه یا نوشابه گازدار خطر مبتلاشدن به سرطان را بیشتر می كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، در این مطالعه پژوهشگران رابطه بین مصرف نوشیدنی های قندی و افزایش خطر سرطان را بر طبق داده های بیشتر از ۱۰۰ هزار فرانسوی با میانگین سنی ۴۲ سال بررسی كردند. مطالعات نشان داد نوشیدن روزانه یك لیوان كوچك نوشابه شیرین (100 ml یا حدود یك سوم یك قوطی نوشابه) با افزایش ۱۸ درصدی ریسك مبتلاشدن به هر نوع سرطان و افزایش ۲۲ درصدی ریسك مبتلاشدن به سرطان سینه مرتبط می باشد. همین طور آبمیوه های ۱۰۰ درصد هم ارتباط مستقیمی با افزایش مبتلاشدن به سرطان دارند. «ماتیلد توویر»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «عامل اصلی ارتباط بین این نوشیدنی ها و افزایش خطر مبتلاشدن به سرطان، مواد قندی است.» بگفته وی، «مصرف نوشیدنی های بسیار شیرین فاكتور اصلی مبتلاشدن به چاقی و اضافه وزن است و چاقی هم به خودی خود فاكتور پرخطر مبتلاشدن به سرطان شمرده می شود.» دیگر احتمال مربوط به وجود این رابطه، مواد افزودنی نظیر 4-methylimidazole است كه در نوشیدنی های حاوی رنگ دهنده كارامل وجود دارند و می توانند در مبتلاشدن به سرطان نقش داشته باشند. منبع: مین فود 1398/04/28 11:33:36 5.0 از 5 4988 تگهای خبر: آب , اضافه وزن , چاقی , سرطان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است جدیدترین ها نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی