موفقیت پژوهشگران مشهدی در تولید قهوه از كاسنی مین فود: مشهد- ایرنا- پژوهشگران مركز رشد فرآورده های دارویی دانشگاه علوم پزشكی مشهد با بهبود نژاد گیاه كاسنی علاوه بر تولید نوعی تركیبات پروبیوتیك، موفق به تولید قهوه با خواص درمانی مختلف از این گیاه شدند. به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از دانشگاه علوم پزشكی مشهد، دكتر هادی شوریده یكی از محققان این پژوهش اظهار داشت: 'اینولین' یك تركیب پروبیوتیك است كه با انجام این تحقیق از گیاه كاسنی ریشه ای تولید شده است. وی بیان كرد: اینولین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ، افزایش جذب كلسیم، منیزیم و آهن، تعدیل فشار خون و حذف كلسترول مضر نقش مهمی ایفا می كند. وی ادامه داد: امروزه كاربرد اینولین هم بعنوان جایگزین چربی و هم حجم دهنده در صنعت غذا و داروسازی رو به افزایش است. وی خاطرنشان كرد: اینولین قادر است فاكتورهای مفید روده بزرگ را تقویت و از این طریق سیستم گوارش را سالم نگه داشته و مشكلات آن را برطرف سازد و در این مطالعات موفق به تولید نوع آزمایشگاهی این ماده شدیم. این پژوهشگر، 'چیكوری كافی' یا قهوه كاسنی را یكی از تولیدات پرمصرف در اروپا دانست و اضافه كرد: برای تولید قهوه كاسنی و اینولین در این پژوهش گیاه 'كاسنی ریشه ای' را برای كشت در اقلیم مشهد، به نژادی كردیم و هم اكنون این گیاه در مشهد كشت و فرآوری می گردد. به گفته وی، گیاه كاسنی ریشه گیاه بومی ایران نیست و این گیاه در اروپا هم سابقه ای 50 ساله در مطالعات به نژادی را دارد. شوریده اظهار داشت: گیاه كاسنی به رغم خواص درمانی بسیار در كشورمان گمنام مانده است، و حال آنكه كاسنی یكی از منابع مهم و اصلی تركیبات پروبیوتیك اینولین است، از این رو مصرف بعضی از گونه های این گیاه برای تهیه خوراكی هایی چون سالادها در اروپا رایج است. وی با اشاره به تولید قهوه از گیاه كاسنی ریشه ای در این مطالعات اظهار نمود: برای تولید این نوع قهوه كه باعث تقویت باكتریهای مفید در بدن می گردد از ریشه كاسنی استفاده شد و چرخه تفت دادن قهوه و پودر كردن آن با استفاده از تجهیزاتی چون 'اسپری درایرها' و 'خشك كن ها' هم انجام شد. وی در انتها اظهار داشت: هم اكنون طرح قهوه كاسنی به تولید نیمه صنعتی رسیده است. دانشگاه علوم پزشكی مشهد بعنوان قطب پزشكی شمال شرق كشور مطرح است، این دانشگاه دارای بیش از 40 مركز پژوهشی در رشته های مختلف است. خبرنگار: مریم انجیدنی ** انتشار دهنده: علی اصغر ایزدی 3027/5132 1396/11/03 13:56:53 5.0 از 5 4923 تگهای خبر: پزشك , دارو , درمان , قهوه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چرا باید کمتر پیتزا بخوریم مصرف روزانه سیب و شاه توت احساس ضعف را از بین می برد سفارش هایی در رابطه با سلامت روان مادران آبستن ترس ناشی از اخبار بیماری های مرگ آور با ما چه می کند؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی ارزان ترین پنل پیامکی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تعمیر گیربکس اتوماتیک چت روم،چت،چتروم خرید مکمل بدنسازی خرید و فروش خودرو دوچرخه ثابت شلوغ چت طراحی سایت فیش حج مشاوره روانشناسی تلفنی کمپ ترک اعتیاد پربیننده ترین ها راهکارهایی برای نگهداری صحیح لوازم در انبار روزه داری سبب پاکسازی بدن می شود بهترین نوشیدنی ها به وقت افطار آموزش ارز دیجیتال پربحث ترین ها چرا باید کمتر پیتزا بخوریم فرم DS 260 چیست تصدی مسئولیت های مختلف را باید به جوانان داد رژیم غذایی پرقند علایم بیماری التهابی روده را تشدید می کند جدیدترین ها فرم DS 260 چیست چرا باید کمتر پیتزا بخوریم تصدی مسئولیت های مختلف را باید به جوانان داد رژیم غذایی پرقند علایم بیماری التهابی روده را تشدید می کند مصرف روزانه سیب و شاه توت احساس ضعف را از بین می برد سفارش هایی در رابطه با سلامت روان مادران آبستن رژیم غذایی گیاهی به حفظ سلامت قلب کمک می کند تخصیص بهینه منابع و هماهنگی میان دستگاهی راهکاره حوزه داروست احساساتی که نشان میدهد ضریب هوشی شما بالا است خدمات تصمیم المواقع وأنظمة الإنترنت تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ برنامه پزشك ایمنی