موفقیت پژوهشگران مشهدی در تولید قهوه از كاسنی مین فود: مشهد- ایرنا- پژوهشگران مركز رشد فرآورده های دارویی دانشگاه علوم پزشكی مشهد با بهبود نژاد گیاه كاسنی علاوه بر تولید نوعی تركیبات پروبیوتیك، موفق به تولید قهوه با خواص درمانی مختلف از این گیاه شدند. به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از دانشگاه علوم پزشكی مشهد، دكتر هادی شوریده یكی از محققان این پژوهش اظهار داشت: 'اینولین' یك تركیب پروبیوتیك است كه با انجام این تحقیق از گیاه كاسنی ریشه ای تولید شده است. وی بیان كرد: اینولین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ، افزایش جذب كلسیم، منیزیم و آهن، تعدیل فشار خون و حذف كلسترول مضر نقش مهمی ایفا می كند. وی ادامه داد: امروزه كاربرد اینولین هم بعنوان جایگزین چربی و هم حجم دهنده در صنعت غذا و داروسازی رو به افزایش است. وی خاطرنشان كرد: اینولین قادر است فاكتورهای مفید روده بزرگ را تقویت و از این طریق سیستم گوارش را سالم نگه داشته و مشكلات آن را برطرف سازد و در این مطالعات موفق به تولید نوع آزمایشگاهی این ماده شدیم. این پژوهشگر، 'چیكوری كافی' یا قهوه كاسنی را یكی از تولیدات پرمصرف در اروپا دانست و اضافه كرد: برای تولید قهوه كاسنی و اینولین در این پژوهش گیاه 'كاسنی ریشه ای' را برای كشت در اقلیم مشهد، به نژادی كردیم و هم اكنون این گیاه در مشهد كشت و فرآوری می گردد. به گفته وی، گیاه كاسنی ریشه گیاه بومی ایران نیست و این گیاه در اروپا هم سابقه ای 50 ساله در مطالعات به نژادی را دارد. شوریده اظهار داشت: گیاه كاسنی به رغم خواص درمانی بسیار در كشورمان گمنام مانده است، و حال آنكه كاسنی یكی از منابع مهم و اصلی تركیبات پروبیوتیك اینولین است، از این رو مصرف بعضی از گونه های این گیاه برای تهیه خوراكی هایی چون سالادها در اروپا رایج است. وی با اشاره به تولید قهوه از گیاه كاسنی ریشه ای در این مطالعات اظهار نمود: برای تولید این نوع قهوه كه باعث تقویت باكتریهای مفید در بدن می گردد از ریشه كاسنی استفاده شد و چرخه تفت دادن قهوه و پودر كردن آن با استفاده از تجهیزاتی چون 'اسپری درایرها' و 'خشك كن ها' هم انجام شد. وی در انتها اظهار داشت: هم اكنون طرح قهوه كاسنی به تولید نیمه صنعتی رسیده است. دانشگاه علوم پزشكی مشهد بعنوان قطب پزشكی شمال شرق كشور مطرح است، این دانشگاه دارای بیش از 40 مركز پژوهشی در رشته های مختلف است. خبرنگار: مریم انجیدنی ** انتشار دهنده: علی اصغر ایزدی 3027/5132 1396/11/03 13:56:53 5.0 از 5 5162 تگهای خبر: پزشك , دارو , درمان , قهوه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد واردات برنج طلایی تراریخته از فیلیپین کذب است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی