جایگزین های نمك ریسك بیماری های قلبی و عروقی را كم می كنند

یافته محققان استرالیایی؛

جایگزین های نمك ریسك بیماری های قلبی و عروقی را كم می كنند به گزارش مین فود محققان دریافتند تاثیرات جایگزین های نمك در كاهش فشارخون می تواند از مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی همچون سكته پیشگیری نماید.



به گزارش مین فود به نقل از مهر، بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی ۳۰ درصد از مرگ های جهانی در سال ناشی از بیماری قلبی عروقی هستند که فاکتور اصلی آن، فشارخون بالا ناشی از مصرف رژیم غذایی پرنمک است.
مطالعات مقدماتی مربوط به بیماری کووید ۱۹، حاکی از رابطه بین فشارخون بالا و ریسک بالاتر ابتلاء به بیماری کووید ۱۹ هم است.
به گفته محققان، جایگزینی نمک غنی شده از پتاسیم به جای نمک خانگی معمولی می تواند نجات دهنده جان افراد باشد.
طبق اعلام محققان مؤسسه سلامت جهانی جرج در استرالیا، استفاده از جایگزین های نمک علاوه بر کاهش مرگ و میرهای در رابطه با بیماری قلبی عروقی، باعث کاهش نرخ ابتلاء به بیماری مزمن کلیوی هم می شود.
جایگزین نمک سفارش شده توسط محققان، حاوی میزان کمتر کلرید سدیم در مقایسه با نمک عادی است که تقریباً دارای ۷۰ درصد سدیم و ۳۰ درصد کلرید پتاسیم است.
از آنجائیکه مصرف نمک حاوی پتاسیم برای افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیوی پیشرفته با عوارض جانبی همراه می باشد این گروه از بیماران پیش از مصرف باید با پزشک شأن مشورت نمایند.

1399/02/15
20:54:37
5.0 / 5
2237
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۱
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است