توزیع عادلانه واكسن، چالش كلیدی مقابله با كووید-19 سازمان جهانی بهداشت: به گزارش مین فود دبیركل سازمان جهانی بهداشت (WHO) اظهار داشت: توزیع واكسن كروناویروس و نه تولید آن، چالش كلیدی در پروسه مقابله با این ویروس می باشد. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، پژوهشگران در سراسر جهان در تلاش هستند تا هرچه سریع تر واکسن موثر برای مقابله با بیماری کووید-۱۹ که نخستین بار در اواخر سال ۲۰۱۹ در چین شناسایی شد و به سراسر دنیا گسترش پیدا کرد، ساخته شود. «تدروس آدهانوم قبریسوس» دبیرکل سازمان جهانی بهداشت در اظهاراتی اشاره کرد: توزیع واکسن کروناویروس و نه تولید آن، چالش کلیدی در پروسه مقابله با بیماری کووید-۱۹ است. دبیرکل سازمان جهانی بهداشت اضافه کرد: گام نهایی موفقیت، سرعت در ارائه تجهیزات و روش های درمانی مقابله با کووید-۱۹ نیست بلکه توزیع مناسب و عادلانه آنها حائز اهمیت است. هیچ یک از ما نمی توانیم پذیرای دنیایی باشیم که در آن بعضی از مردم در مقابل ویروس مصون هستند و برخی دیگر در معرض آن باشند. به گزارش اسپوتنیک نیوز، همین طور «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل خواهان آن شد تا تست های تشخیصی ارزان قیمت، واکسن و روش های درمانی موثر برای مقابله با بیماری کووید-۱۹ ارائه و تولید شود. وی اصرار کرد که این تجهیزات به کنترل همه گیری بیماری کمک می نماید و باید در اختیار همه مردم جهان باشد. منبع: مین فود 1399/02/16 13:54:57 5.0 از 5 2710 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , درمان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی