خانواده ها اغلب متوجه ابتلای كودك به كرونا نمی شوند مدیر تغذیه جامعه دانشگاه شهید بهشتی: به گزارش مین فود مدیر تغذیه جامعه دانشكده تغذیه دانشگاه شهید بهشتی، اظهار داشت: كووید ۱۹ اغلب در كودكان به شكل سرماخوردگی ساده خویش را نشان داده است و خانواده ها متوجه ابتلای كودك به كرونا نمی شوند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، ناصر کلانتری، اضافه کرد: در دوران کرونا از خوراندن نوشابه های شیرین به خصوص گازدارها، فست فودها، تنقلات، انواع کیک ها، کلوچه ها، شکلات های مختلف و همه موادی که عمدتاً قند ساده هستند، به فرزندان خودداری شود. قند ساده عارضه بیماری را برای بچه بیشتر می کند. وی با اشاره به اینکه به مصرف میوه و سبزیجات را بیشتر از قبل باید در دوران کرونا به کودکان توجه داشته باشیم، بیان نمود: اینکه فقط با لیموشیرین و لیموترش ویتامین C دریافت می نماییم، کافی نیست بلکه همه میوه ها از ویتامین C برخوردار می باشند. مدیر تغذیه جامعه دانشکده تغذیه دانشگاه شهید بهشتی افزود: کودکان زیر دوسال باید مکمل ها را طبق پروتکل خود دریافت و از تولد تا ۲ سالگی، روزی ۱۵۰۰ واحد ویتامین A و ۴۰۰ واحد ویتامین D مصرف کنند. این استاد دانشگاه اضافه کرد: کودکان از دو سالگی به صورت معمول احتیاج به مکمل خاصی ندارند مگر اینکه کمبود آن اثبات شده باشد. تنها مکملی که در پروتکل کشوری تاکید گردیده است، دریافت ویتامین D است که روزی ۸۰۰ واحد کودکان بالای ۲ سال تا ۶۰ سال ضروریست تا کمبود آن در جامعه رخ ندهد. وی در مورد مبتلا شدن به کووید ۱۹ در سنین مختلف، اظهارکرد: امکان کرونا در همه گروه های سنی وجود دارد به صورتی که در ابتدای شیوع ویروس کرونا، نوزاد ۴۸ ساعته و نوزاد ۱۵ روزه مبتلا به کرونا در جهان داشتیم و به ایران مرتبط نبود. اما نکته ای که در مورد کرونا و کودکان اهمیت دارد، این است که بیماریهای زمینه ای بویژه دیابت، فشارخون، قلبی و عروقی، خودایمنی ها، اختلالات کبدی، کلیوی، ریوی و انسداد ریوی در کودکان می تواند عامل کرونا باشد. مدیر تغذیه جامعه دانشکده تغذیه دانشگاه شهید بهشتی، اظهار داشت: بیماری کرونا بیماری های زمینه شدیدتر می کند تا جایی که می تواند منجر به فوت افراد شود. کلانتری افزود: انتشار کرونا در میان کودکان و بزرگسالان تقریباً مساوی است. اما هنوز در کل جهان گزارش مرگ کودکان ناشی از کرونا زیر ۱۲ سال نداشتیم. وی با اشاره به اینکه گاهی خانواده ها متوجه ابتلای کودک به کرونا نمی شوند، اظهارکرد: کووید ۱۹ اغلب در کودکان به شکل سرماخوردگی ساده خویش را نشان داده است و خانواده ها متوجه ابتلای کودک به کرونا نمی شوند. البته این بی توجهی از یک نظر خوب است که استرس نمی گیرند و فکر می کنند فرزندشان سرما خورده است. اما بهتر است کودکان در دوران سرماخوردگی هم به مدت دو هفته قرنطینه شوند و با بزرگترها دیدار نداشته باشند. کلانتری اضافه کرد: همه کودکانی که در دوره پاندمی کووید ۱۹ قرار دارند، امکان دارد علائم سرفه، سرماخوردگی، تب، بی حالی و اسهال پیدا می کنند که در این دوران باید به رفتارهای اجتماعی و فاصله گذاری اجتماعی رعایت شود. منبع: مین فود 1399/03/05 22:38:50 5.0 از 5 2630 تگهای خبر: ایمنی , بیمار , بیماری , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط قند فروکتوز در پیشرفت سرطان نقش دارد؟ بهره گیری از پیشرفت های صنعت هسته ای در عرصه سلامت، بهداشت و درمان روغن خوراکی مفید یا مضر برای سلامت انسان غذاهای فوق فرآوری شده در بروز بیماری پوستی پسوریازیس نقش دارند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است نقش تغذیه در جلوگیری از یبوست پربحث ترین ها قند فروکتوز در پیشرفت سرطان نقش دارد؟ بهره گیری از پیشرفت های صنعت هسته ای در عرصه سلامت، بهداشت و درمان روغن خوراکی مفید یا مضر برای سلامت انسان غذاهای فوق فرآوری شده در بروز بیماری پوستی پسوریازیس نقش دارند جدیدترین ها قند فروکتوز در پیشرفت سرطان نقش دارد؟ بهره گیری از پیشرفت های صنعت هسته ای در عرصه سلامت، بهداشت و درمان روغن خوراکی مفید یا مضر برای سلامت انسان غذاهای فوق فرآوری شده در بروز بیماری پوستی پسوریازیس نقش دارند نوشیدن زیاد آب برای بدن مفید است؟ ارتباط رژیم غذایی ناسالم با سرطان های کشنده چگونه بر مشکل بی خوابی شبانه غلبه کنیم؟ ماجرای صدور مجوز سلامت بخش روغن تنها با یک مطالعه استفاده مداوم این مسکن ها قلبتان را خاموش می کند دیابتی ها با خیال راحت این قند را مصرف کنند تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی