شرایط رفتن به رستوران بعد از بازگشایی ها زالی تاكید كرد مین فود: فرمانده ستاد مقابله با كرونا در كلانشهر تهران، حضور شهروندان در رستوران ها را منوط به رعایت شروط بهداشتی دانست. به گزارش مین فود به نقل از مهر، علی رضا زالی، درباره نظارت بر وضعیت رستوران های استان تهران، اظهار نمود: بعد از بازگشایی رستوران ها، نظارت ها و مراقبت ها افزایش بیشتری می یابد و تیم های جدیدی توسط دانشگاه ها برای نظارت ها اعزام خواهند شد. وی تصریح کرد: همان گونه که بارها اعلام نموده ایم، هیچ غذایی به اندازه غذای طبخ شده در منزل از سلامت کافی برخوردار نیست و بهترین الگوی غذایی، همان چیزی است که بر مبنای سلیقه و ذائقه خانواده تهیه می شود و طبیعتاً از بهداشت بالاتری برخوردار می باشد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اضافه کرد: حضور افراد در رستوران ها مانند هر فضای مسقف دیگری نیازمند رعایت چند شرط است. نخستین شرط رعایت فاصله گذاری اجتماعی است و افراد مانند گذشته نباید رو به روی هم بنشینند بلکه باید به صورت ضربدری یا متقابل به رأس نسبت به هم قرار بگیرند. زالی افزود: همینطور تعداد اندکی از افراد باید در رستوران حضور داشته باشند و استفاده از رستوران به حداقل ظرفیت ممکن رسانده شود. وی خاطرنشان کرد: در صورت امکان برای مصرف نمک، سماق و مواردی از این دست باید از ظروف یکبار مصرف استفاده گردد و از وسایلی مانند قاشق و چنگال به صورت بسته بندی و ترجیحاً یکبار مصرف استفاده گردد. زالی، یکی از مهم ترین مشکلات بهداشتی در رستوران ها را عدم امکان استفاده از ماسک در هنگام تناول غذا عنوان نمود و اظهار داشت: به همین خاطر افرادی که در خود علایم بیماری کووید ۱۹ مشاهده می کنند و یا با افراد مشکوک به بیماری در تماس بوده اند، از حضور در رستوران اجتناب کنند. وی سفارش کرد زمان حضور افراد در رستوران کاهش پیدا کند تا احتمال انتقال بیماری کمتر شود. زالی با تاکید بر اهمیت تهویه مناسب در رستوران ها اظهار داشت: رستوران هایی که سقف کوتاه دارند و امکان تهویه مناسب در آنها فراهم نیست طبیعتاً پرمخاطره تر هستند. وی افزود: سطوح رستوران می تواند به انتقال بیماری کمک نماید و در مواد غذایی خام هم شانس بالاتری برای انتقال بیماری کووید ۱۹ و جود دارد. زالی در انتها اطمینان از پخت کامل مواد غذایی را نکته ای مهم دانست و اضافه کرد: بخش خام مواد غذایی هم باید به صورت بهداشتی در فرآیند آماده سازی تهیه شده باشند تا خطر انتقال بیماری کاهش پیدا کند. 1399/03/19 10:38:29 5.0 از 5 3100 تگهای خبر: بسته بندی , بهداشت , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ جدیدترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی