ویتامین های طبیعی مقابله با كرونا را بشناسیم در گزارش مین فود مطرح شد؛ یك متخصص تغذیه با اشاره به اهمیت مصرف ویتامین ها در زمان افزایش انتشار كرونا و آنفلوانزا، به معرفی منابع غذایی پرداخت كه با مصرف آنها می توان این ویتامین ها را برای بدن تأمین كرد. سید علی کشاورز، در مورد ویتامین هایی که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند، به خبرنگار مهر، اظهار داشت: همانطور که می دانید در ایام افزایش شیوع و ابتلاء ویروس های کرونا و آنفلوانزا هستیم ازاین رو در چنین شرایطی باید مصرف قندها و شیرینی ها به حد متعادلی رسیده و همینطور مصرف انواع نوشابه ها یا به حداقل و یا حذف برسند.وی با اشاره به سه ویتامین C، D و A در تقویت سیستم ایمنی بدن، تصریح کرد: همانطور که می دانید تأمین نیازهای بدن با بیشتر ویتامین ها امری ضروریست به این شکل که هر نوع از ویتامین ها برای یک بخش از بدن مفید و ضروری هستند اما سه ویتامین C، D و A از نیازهای ضروری روزهای افزایش شیوع و ابتلاء به کرونا هستند. اما اگر بخواهیم به منابع غذایی این سه ویتامین اشاره نماییم باید بگوییم ویتامین C در انواع میوه های فصل پاییز و زمستان وجود دارد. برای مثال پرتقال، نارنگی، گریپ فروت منابع غنی این ویتامین هستند. همینطور سبزی هایی با رنگ سبز تیره مثل جعفری منبع بسیار زیاد این ویتامین است به شکلی که شما با مصرف یکی از میوه های این فصل ۲۵ تا ۴۰ گرم ویتامین C دریافت می کنید اما تنها با مصرف مقدار خیلی کم جعفری تا ۸۰ گرم از این ویتامین را دریافت خواهید کرد.مشاور و متخصص تغذیه و رژیم درمانی، با اشاره به مصرف قرص های جوشان برای تأمین ویتامین C مورد نیاز بدن، اضافه کرد: خوشبختانه تأمین ویتامین C مورد نیاز بدن به سادگی از راه سفره ایرانی امکان پذیر است و تا زمانی که می توان از سبزی ها و میوه ها برای تأمین این ویتامین بهره برد مصرف قرص ها دلیلی ندارد هرچند که منع نمی گردد.کشاورز بیان نمود: تأمین ویتامین D به اندازه کافی از راه غذاها و مواد خوراکی امکان پذیر نیست و طبق آخرین تحقیقات ما در دانشکده تغذیه علوم پزشکی ایران ۸۰ درصد از زنان و مردان ما به تفکیک شهر و روستا از کمبود ویتامین D رنج می برند و این هیچ ربطی به نوع پوشش ندارد و بیشتر با عدم استفاده درست ما از نور آفتاب در ارتباطست. ازاین رو باید گفت مصرف قرص های ویتامین D با ۵۰ هزار واحد بین المللی به صورت ماهانه و یا برای افرادی که مقدار ویتامین D در آنها میزان پایین تری دارد قرص هایی با هزار تا چهار هزار واحد بین المللی به صورت مصرف هر شبانه روز برای تأمین این ویتامین کفایت می کنند، بدیهی است افرادی که سطح این ویتامین در بدن آنها زیر ۲۰ باشد باید تزریق آمپول های ۳۰۰ واحدی را در اولویت قرار دهند.این متخصص تغذیه در ادامه به منابع طبیعی تأمین ویتامین A پرداخت و عنوان کرد: توجه به این نکته همواره امری ضروریست که برای دریافت و تأمین ویتامین A مورد نیاز بدن مصرف شیر، لبنیات و سبزی پخته از واجبات است برای مثال غذاهایی مانند قرمه سبزی و یا کوکوسبزی، آش، سوپ پیش ساز ویتامین A و حتی B هستند.کشاورز در انتها به سفارش های تغذیه ای در زمان ابتلاء به بیماری کرونا اشاره نمود و اظهار داشت: در زمان ابتلاء به کرونا مصرف لبنیات به خصوص شیر باید از سبد غذایی حذف شود اما تا پیش از آن از مصرف میوه ها و سبزیجات نباید غافل شد. سبزیجاتی مانند کدو، بادمجان، قارچ، بامیه، کرفس و کلم به تنهایی و به صورت خام منبع ویتامین C و به صورت پخته منبع ویتامین A هستند. منبع: مین فود 1399/08/05 23:02:19 5.0 از 5 1524 تگهای خبر: ایمنی , برند , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط شاه کلید رفع مشکلات گوارشی میوه ای که خطر افسردگی را کاهش می دهد اخطار در رابطه با وجود سم سرطان زا در خشکبار مانده نمک دریا افتخار ایران در ریشه کنی کمبود ید را از بین می برد؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام کارواش برتولینی کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی میوه ای با خواص ضد سرطان انضباط مالی و پرداخت بموقع مطالبات پرسنلی راهبردهای جدید حوزه سلامت پربحث ترین ها شاه کلید رفع مشکلات گوارشی میوه ای که خطر افسردگی را کاهش می دهد بایدها و نبایدهای روزه داری در دوران حاملگی و شیردهی اخطار در رابطه با وجود سم سرطان زا در خشکبار مانده جدیدترین ها شاه کلید رفع مشکلات گوارشی میوه ای که خطر افسردگی را کاهش می دهد بایدها و نبایدهای روزه داری در دوران حاملگی و شیردهی اخطار در رابطه با وجود سم سرطان زا در خشکبار مانده نمک دریا افتخار ایران در ریشه کنی کمبود ید را از بین می برد؟ سفارش های بهداشتی به مردم در خرید آجیل شب عید آیا رژیم گوشتخواری منجر به افزایش کلسترول می شود؟ اعلام جزییات تامین شیرخشک در تعطیلات نوروزی راهنمای تغذیه رمضان افطار تا سحر چه بخوریم؟ در وعده سحری یک وعده صبحانه کامل مصرف کنید تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی