پایگاه غذا و تغذیه WHO در ایران مستقر می شود سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه كشور خبر داد؛ به گزارش مین فود سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور، از استقرار پایگاه غذا و تغذیه WHO برای ۴ سال آینده در كشور جمهوری اسلامی ایران اطلاع داد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، جلال الدین میرزای رزاز، اظهار داشت: در مقطع زمانی کنونی، ایران در رقابت نزدیک با کشورهایی مانند، عربستان و امارات عربی، که تلاش فراوانی برای استقرار پایگاه غذا و تغذیه WHO در کشورهایشان داشتند، موفق شد این پایگاه را با افتخار در ایران تثبیت کرده تا خدمات خویش را به حوزه های کشورهای EMRO ارائه نماید. وی ادامه داد: همکاریهای نزدیک تیم وزارت بهداشت، درمان و علوم پزشکی خصوصاً معاونت بین الملل وزارت بهداشت با انستیتو تغذیه و تیم روابط بین الملل نقش مهمی را در برقراری مهم ایفا کردند تا ما موفق شدیم بعنوان پایگاه همکار WHO شناخته شویم. رزاز با اشاره به همکاریهای فی درخلال انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با دفتر همکاریهای مدیترانه شرقی (EMRO)، خاطرنشان کرد: ما طی چند ماه گذشته توانستیم شرایط همکاری دور جدید WHO در حوزه تغذیه و صنایع غذایی را تعریف نماییم. وی، تدوین گایدلاین های تغذیه ای را یکی از گام های مهم همکاری با WHO برشمرد و اظهار داشت: با شروع کرونا در کشور، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور سه پروتکل حمایت های تغذیه ای برای پیشگیری از ابتلاء به کرونا، حمایت های تغذیه ای برای بیماران مبتلا به کرونا شامل سرپایی و بستری و حمایت های تغذیه ای در دوران نقاهت کرونا تدوین کرده که این سه پروتکل بلافاصله به زبان انگلیسی ترجمه و در اختیار WHO قرار گرفت. رزاز، از دیگر اقدامات انجام گرفته در حوزه تغذیه به تولید انیمیشن های تولیدی در زمینه حمایت های تغذیه ای در دوران کرونا به زبان های فارسی، عربی و انگلیسی تهیه و در اختیار WHO قرار گرفت که بلافاصله این موارد مذکور در فضای مجازی همه کشورهای EMRO نام ایران و WHO به صورت مشترک توزیع شد. رئیس انجمن تغذیه ایران درباره اپلیکیشن تاک، تغذیه و کرونا از جانب انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اظهار نمود: بنابر درخواستی که ما از سازمان جهانی بهداشت داشته ایم، محتوای اپلیکیشن تاک به زبان انگلیسی ترجمه و در اختیار تمام کشورهای جهان قرار گرفته است. ایشان در ادامه اضافه کرد: با عنایت به استقبال به عمل آمده از اپلیکیشن تاک به زبان انگلیسی هم اکنون هم معاونت بین الملل دانشگاه شهید بهشتی در حال ترجمه نرم افزار و اپلیکیشن تاک به زبان فرانسه است که امیدواریم بتوانیم این اپلیکیشن را در مجامع بین المللی رونمایی نماییم. سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ضمن تبریک به ملت بزرگوار ایران و جامعه دانشگاهی برای کسب این موفقیت، اظهار داشت: امید است اینگونه همکاری بین المللی در حوزه مهم غذا و تغذیه بتواند سبب ارتقا سلامت مردم کشور عزیزمان و هم ملل مسلمان منطقه به رهبری ایران گردد. 1399/08/11 14:25:17 5.0 از 5 1453 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , پزشك , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی