۵ تا ۲۰ درصد تولیدات مواد غذایی تقلبی است زالی مطرح كرد؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اظهار داشت: پیشبینی می شود بین ۵ تا ۲۰ درصد تولیدات مواد غذایی در جهان تقلبی باشد که شامل کشور ما هم می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، علیرضا زالی، ضمن اشاره به اهمیت توجه به ایمنی و سلامت مواد غذایی در سرتاسر دنیا، اظهار نمود: رقابت های فشرده در زمینه تهیه غذای سالم سبب شده این مورد سلامت محور، به یک منازعه در راهبردهای استراتژیک جهانی تبدیل گردد. وی با تکیه بر اهمیت شناسایی تقلبات، اثبات اصالت و ردیابی آلاینده ها، خاطرنشان کرد: تکنولوژی های موجود در زمینه اثبات کیفیت مواد غذایی بسیار پیچیده است. زالی اظهار داشت: پیشبینی می شود در تمام کشورها ۵ تا ۲۰ درصد تقلب در صنعت مواد غذایی رخ می دهد که این اقدام علاوه بر مخاطرات سلامت محور، جنبه های سوء اخلاقی را هم در بر می گیرد. کشور ما هم از این آمار مستثنی نیست. وی ضمن اشاره به تکنولوژی های پیشرفته در کشور و دستاوردهای طرح جامع سلامت غذا در مرکز تحقیقات سلامت غذا، اضافه کرد: کاربرد یکی از دستاوردهای این مرکز تحقیقات شناسایی آفت کش ها است که برای فرهنگ سازی در حوزه کشاورزی بسیار مورد استفاده قرار خواهد گرفت. زالی با اشاره به اینکه ۲۱۱ آفت کش در مزارع کشاورزی استفاده می شود که بیشتر آفت کش های ترکیبی کاربرد دارد، اضافه کرد: متأسفانه آفت کش های ترکیبی هم اثرات سوء بسیار زیادی دارد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر ضرورت سرعت بخشیدن به پیشرفت فناوری نوین تشخیص اصالت و کیفیت مواد غذایی بخصوص در مبادی ورودی، اظهار داشت: وجود آنتی بیوتیک ها و مواد هورمونی در بعضی مواد غذایی فوبیای اجتماعی بوجود آورده است، همینطور وجود این مواد علاوه بر ایجاد سویه های مقاوم، آلرژی و حتی اضافه وزن هم به همراه دارد. از طرفی از سال ۲۰۱۲ اقبال جهانی به سمت مواد غذایی بدون آنتی بیوتیک بوده است. زالی خاطرنشان کرد: پایبندی به اصالت مواد غذایی در صادرات، نقطه قوت به حساب می آید و تولید مواد غذایی نامرغوب اعتبار و وجاهت بین المللی کشور را زیر سوال می برد. 1399/10/13 23:24:22 0.0 از 5 1378 تگهای خبر: اضافه وزن , ایمنی , پزشك , تكنولوژی این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط فشار خون را با سفارش های طب ایرانی کنترل کنید کاهش خطر بیماری های قلبی با روشی ساده بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران حاملگی توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم متاهل ها کمتر افسرده می شوند پربحث ترین ها شیراز میزبان شانزدهمین کنگره قلب خاورمیانه می شود معرفی بهترین خودروهای چینی در بازار ایران فشار خون را با سفارش های طب ایرانی کنترل کنید کاهش خطر بیماری های قلبی با روشی ساده جدیدترین ها شیراز میزبان شانزدهمین کنگره قلب خاورمیانه می شود معرفی بهترین خودروهای چینی در بازار ایران فشار خون را با سفارش های طب ایرانی کنترل کنید کاهش خطر بیماری های قلبی با روشی ساده نقش حفاظتی چای و قهوه در مقابل سرطان ها فروشگاه اینترنتی هدایای تبلیغاتی سنا در تبریز افتتاح مرکز جامع سرطان آیت الله هاشمی رفسنجانی بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران حاملگی ویروس جدید چینی چیست و آیا در ایران هم هست؟ ویدیو، فاضلاب بلای جان کارون تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی