۵ تا ۲۰ درصد تولیدات مواد غذایی تقلبی است زالی مطرح كرد؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اظهار داشت: پیشبینی می شود بین ۵ تا ۲۰ درصد تولیدات مواد غذایی در جهان تقلبی باشد که شامل کشور ما هم می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، علیرضا زالی، ضمن اشاره به اهمیت توجه به ایمنی و سلامت مواد غذایی در سرتاسر دنیا، اظهار نمود: رقابت های فشرده در زمینه تهیه غذای سالم سبب شده این مورد سلامت محور، به یک منازعه در راهبردهای استراتژیک جهانی تبدیل گردد. وی با تکیه بر اهمیت شناسایی تقلبات، اثبات اصالت و ردیابی آلاینده ها، خاطرنشان کرد: تکنولوژی های موجود در زمینه اثبات کیفیت مواد غذایی بسیار پیچیده است. زالی اظهار داشت: پیشبینی می شود در تمام کشورها ۵ تا ۲۰ درصد تقلب در صنعت مواد غذایی رخ می دهد که این اقدام علاوه بر مخاطرات سلامت محور، جنبه های سوء اخلاقی را هم در بر می گیرد. کشور ما هم از این آمار مستثنی نیست. وی ضمن اشاره به تکنولوژی های پیشرفته در کشور و دستاوردهای طرح جامع سلامت غذا در مرکز تحقیقات سلامت غذا، اضافه کرد: کاربرد یکی از دستاوردهای این مرکز تحقیقات شناسایی آفت کش ها است که برای فرهنگ سازی در حوزه کشاورزی بسیار مورد استفاده قرار خواهد گرفت. زالی با اشاره به اینکه ۲۱۱ آفت کش در مزارع کشاورزی استفاده می شود که بیشتر آفت کش های ترکیبی کاربرد دارد، اضافه کرد: متأسفانه آفت کش های ترکیبی هم اثرات سوء بسیار زیادی دارد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر ضرورت سرعت بخشیدن به پیشرفت فناوری نوین تشخیص اصالت و کیفیت مواد غذایی بخصوص در مبادی ورودی، اظهار داشت: وجود آنتی بیوتیک ها و مواد هورمونی در بعضی مواد غذایی فوبیای اجتماعی بوجود آورده است، همینطور وجود این مواد علاوه بر ایجاد سویه های مقاوم، آلرژی و حتی اضافه وزن هم به همراه دارد. از طرفی از سال ۲۰۱۲ اقبال جهانی به سمت مواد غذایی بدون آنتی بیوتیک بوده است. زالی خاطرنشان کرد: پایبندی به اصالت مواد غذایی در صادرات، نقطه قوت به حساب می آید و تولید مواد غذایی نامرغوب اعتبار و وجاهت بین المللی کشور را زیر سوال می برد. 1399/10/13 23:24:22 0.0 از 5 1543 تگهای خبر: اضافه وزن , ایمنی , پزشك , تكنولوژی این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند آیا دوش آب سرد همان فواید وان یخ را دارد؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد جدیدترین ها مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند موج آنفلوآنزا در کشور درمان بیماری فقط علامتی است کارت امید مادر از شروع سال ۱۴۰۵ اجرایی می شود تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی