۵ تا ۲۰ درصد تولیدات مواد غذایی تقلبی است زالی مطرح كرد؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اظهار داشت: پیشبینی می شود بین ۵ تا ۲۰ درصد تولیدات مواد غذایی در جهان تقلبی باشد که شامل کشور ما هم می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، علیرضا زالی، ضمن اشاره به اهمیت توجه به ایمنی و سلامت مواد غذایی در سرتاسر دنیا، اظهار نمود: رقابت های فشرده در زمینه تهیه غذای سالم سبب شده این مورد سلامت محور، به یک منازعه در راهبردهای استراتژیک جهانی تبدیل گردد. وی با تکیه بر اهمیت شناسایی تقلبات، اثبات اصالت و ردیابی آلاینده ها، خاطرنشان کرد: تکنولوژی های موجود در زمینه اثبات کیفیت مواد غذایی بسیار پیچیده است. زالی اظهار داشت: پیشبینی می شود در تمام کشورها ۵ تا ۲۰ درصد تقلب در صنعت مواد غذایی رخ می دهد که این اقدام علاوه بر مخاطرات سلامت محور، جنبه های سوء اخلاقی را هم در بر می گیرد. کشور ما هم از این آمار مستثنی نیست. وی ضمن اشاره به تکنولوژی های پیشرفته در کشور و دستاوردهای طرح جامع سلامت غذا در مرکز تحقیقات سلامت غذا، اضافه کرد: کاربرد یکی از دستاوردهای این مرکز تحقیقات شناسایی آفت کش ها است که برای فرهنگ سازی در حوزه کشاورزی بسیار مورد استفاده قرار خواهد گرفت. زالی با اشاره به اینکه ۲۱۱ آفت کش در مزارع کشاورزی استفاده می شود که بیشتر آفت کش های ترکیبی کاربرد دارد، اضافه کرد: متأسفانه آفت کش های ترکیبی هم اثرات سوء بسیار زیادی دارد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر ضرورت سرعت بخشیدن به پیشرفت فناوری نوین تشخیص اصالت و کیفیت مواد غذایی بخصوص در مبادی ورودی، اظهار داشت: وجود آنتی بیوتیک ها و مواد هورمونی در بعضی مواد غذایی فوبیای اجتماعی بوجود آورده است، همینطور وجود این مواد علاوه بر ایجاد سویه های مقاوم، آلرژی و حتی اضافه وزن هم به همراه دارد. از طرفی از سال ۲۰۱۲ اقبال جهانی به سمت مواد غذایی بدون آنتی بیوتیک بوده است. زالی خاطرنشان کرد: پایبندی به اصالت مواد غذایی در صادرات، نقطه قوت به حساب می آید و تولید مواد غذایی نامرغوب اعتبار و وجاهت بین المللی کشور را زیر سوال می برد. 1399/10/13 23:24:22 0.0 از 5 1018 تگهای خبر: اضافه وزن , ایمنی , پزشك , تكنولوژی این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چرا باید کمتر پیتزا بخوریم تصدی مسئولیت های مختلف را باید به جوانان داد رژیم غذایی پرقند علایم بیماری التهابی روده را تشدید می کند مصرف روزانه سیب و شاه توت احساس ضعف را از بین می برد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی ارزان ترین پنل پیامکی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تعمیر گیربکس اتوماتیک چت روم،چت،چتروم خرید مکمل بدنسازی خرید و فروش خودرو دوچرخه ثابت شلوغ چت طراحی سایت فیش حج مشاوره روانشناسی تلفنی کمپ ترک اعتیاد پربیننده ترین ها راهکارهایی برای نگهداری صحیح لوازم در انبار روزه داری سبب پاکسازی بدن می شود بهترین نوشیدنی ها به وقت افطار آموزش ارز دیجیتال پربحث ترین ها چرا باید کمتر پیتزا بخوریم فرم DS 260 چیست تصدی مسئولیت های مختلف را باید به جوانان داد رژیم غذایی پرقند علایم بیماری التهابی روده را تشدید می کند جدیدترین ها فرم DS 260 چیست چرا باید کمتر پیتزا بخوریم تصدی مسئولیت های مختلف را باید به جوانان داد رژیم غذایی پرقند علایم بیماری التهابی روده را تشدید می کند مصرف روزانه سیب و شاه توت احساس ضعف را از بین می برد سفارش هایی در رابطه با سلامت روان مادران آبستن رژیم غذایی گیاهی به حفظ سلامت قلب کمک می کند تخصیص بهینه منابع و هماهنگی میان دستگاهی راهکاره حوزه داروست احساساتی که نشان میدهد ضریب هوشی شما بالا است خدمات تصمیم المواقع وأنظمة الإنترنت تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ برنامه پزشك ایمنی