استفاده از برنامه غذایی كامل و متنوع در روزهای كرونا استاد دانشكده علوم تغذیه تاكید كرد؛ به گزارش مین فود استاد دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اظهار داشت: در روزهای کرونا باید در کنار برنامه غذایی کامل، حداقل روزی نیم تا یک ساعت پیاده روی داشته باشیم. به گزارش مین فود به نقل از مهر، فریبا کوهدانی، عنوان کرد: برای جلوگیری از کرونا باید از همه گروه های مواد غذایی به اندازه کافی مصرف نماییم. وی با تکیه بر انتخاب های متنوع غذایی در روزهای کرونا، خاطرنشان کرد: در این ایام باید از سبزی ها به مقدار فراوان استفاده نماییم. استاد دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، اضافه کرد: کمبود ویتامین D خطر مبتلا شدن به بیماری ها را زیاد می کند. کوهدانی اظهار داشت: در کنار برنامه غذایی صحیح و متعادل باید ورزش کنید. به صورتی که بین نیم تا یک ساعت پیاده روی روزانه تند سفارش می شود. منبع: minfood.ir 1399/10/17 23:57:39 0.0 از 5 1069 تگهای خبر: برنامه , بیمار , بیماری , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی