مردم باید به سمت مصرف مرغ سایز بروند رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت تاكید كرد؛ رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، بر ضرورت ترویج فرهنگ مصرف مرغ سایز در کشور تاکید نمود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، علی دل پیشه، در یکصد و دومین نشست کارگروه تخصصی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی که با موضوع «ارتقای سلامت مرغ سایز» برگزار شد، با تاکید بر لزوم آموزش و فرهنگسازی درباب مصرف مرغ سایز، اظهار داشت: بمنظور ارتقای سلامت جامعه، باید تمهیداتی درباب فرهنگسازی مصرف مرغ های سایز و کوچک تر صورت گیرد. وی همین طور بر لزوم فعال سازی کمیته فنی «ارتقای سلامت محصولات غذایی با منشا دامی در زنجیره تامین، تولید و واردات» بمنظور پیگیری موضوع تا حصول نتیجه، اصرار کرد.تاکید بر تولید مرغ سایزدر این جلسه، ضمن تبادل نظر اعضای حاضر در جلسه، مشخص شد که احیای مرغ لاین ایرانی آرین و در نتیجه آن، افزایش تولید مرغ سایز (وزن ۱۲۰۰ تا ۱۸۰۰ گرم)، به سبب سالم تر بودن، از اولویت های امنیت و ایمنی غذایی جامعه است. این جلسه باتوجه به وظیفه دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در هماهنگی و تسهیل همکاریهای بین بخشی در اجرای سیاست ها و برنامه های مشترک، با حضور صاحبنظران برای ارتقای سلامت محصولات غذایی با منشا دامی در زنجیره تامین، تولید و واردات و خصوصاً موضوع سلامت مرغ سایز، اجرا شد. 1399/10/30 11:16:27 0.0 از 5 1103 تگهای خبر: ایمنی , برنامه , سلامت , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور سویا برای مغز کودکان مفیدست واردات برنج طلایی تراریخته از فیلیپین کذب است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی