اهمیت ویتامین D در پیش گیری از بیماریهای تنفسی استاد دانشكده علوم تغذیه تاكید كرد؛ استاد دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اظهار داشت: مصرف ویتامین D در پیش گیری از بیماریهای تنفسی نقش مهمی دارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، لیلا آزادبخت، اضافه کرد: نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مؤثر است. وی با عنوان این مطلب که مصرف ویتامین D می تواند در پیش گیری از بیماریهای تنفسی نقش مهمی داشته باشد، افزود: افرادی که کمبود فقر آهن دارند، بیشتر در معرض خطر ابتلاء به عفونت های تنفسی هستند. استاد دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اظهار داشت: منابع غذایی حاوی ویتامین C که همان میوه ها و سبزی ها هستند می توانند در پیش گیری از بیماریهای تنفسی مفید باشند.آزادبخت اضافه کرد: از نقش عنصر روی در بالا بردن سیستم ایمنی در روزهای کرونا نمی توان غافل شد. وی اظهار داشت: استفاده از پروتئین های گیاهی و حیوانی نیز در دوران کرونا بسیار تأثیرگذار هستند. ضمن اینکه مصرف فیبر کافی می تواند از ابتلای مکرر به سرماخوردگی پیشگیری کند. 1399/11/05 13:35:44 0.0 از 5 1007 تگهای خبر: ایمنی , بیمار , بیماری , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی