ارتباط مصرف گوشت و بالا رفتن خطر بیماری آسم در كودكان مطالعات نشان می دهد؛ بر مبنای مطالعه محققان، داده های جدید ارتباط بالقوه بین مصرف گوشت در دوران کودکی و علایم آسم را نشان داده اند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دانشکده پزشکی آیسان نیویورک با مطالعه بر روی بیشتر از ۴۰۰۰ کودک دریافتند مصرف زیاد ترکیبات پیش التهابی موجود در گوشت های پخته شده معروف به AGE، با افزایش میزان خس خس سینه مرتبط می باشد. خس خس سینه یکی از علایم رایج بیماری آسم در کودکان و بزرگسالان است. این مطالعه نشان داد که افزایش میزان AGEها با بروز بیشتر خس خس سینه همراه می باشد که منجر به اختلال در خواب، محدودشدن میزان ورزش آنها یا حتی رفتن به اورژانس می شود. «سونالی باس»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «مطالعه ما نشان داده است رژیم غذایی می تواند بر سلامت مجاری هوا و علایم در ارتباط با آسم نقش داشته باشد.» مجموعه ای از تحقیقات قبلی نشان می دهند که الگوهای رژیم غذایی حاوی غذاهای پیش التهاب (از جمله چربی های اشباع و گوشت) با بیماری تنفسی ارتباط دارند. به گفته انجمن ریه آمریکا، بیماری آسم شایع ترین بیماری مزمن در میان کودکان است. این بیماری یک بیماری مزمن ریوی است که انتقال هوا به داخل ریه ها را دشوارتر می کند. باآنکه درمان می تواند به کنترل آسم کمک نماید، اما قابل درمان نیست. در این مطالعه، ۴۳۸۸ کودک در رده سنی ۲ تا ۱۷ سال مورد بررسی قرار گرفتند. برپایه پرسشنامه غذایی تکمیل شده در مورد این کودکان، میزان مصرف AGE آنها برپایه میزان مصرف گوشت شأن اندازه گیری شد. آنها دریافتند که مصرف بالاتر AGE با میزان قابل توجه بروز خس خس سینه مرتبط می باشد. همینطور داده ها نشان داد کسانی که بیشترین میزان مصرف AGE را دارند میزان خس خس پیش از خواب و در هنگام ورزش بیشتر است. کودکانی که رژیم غذایی شأن دارای بالاترین میزان AGE بود، ۱۸ درصد بیشتر از کودکان با میزان کمتر AGE گرفتار خس خس می شوند. ترکیب AGE در بیشتر گوشتهای غیردریایی، بخصوص بعد از پخت در دمای بالا، مانند کباب کردن، زیاد پختن یا سرخ کردن یافت می شود. این ترکیب به گیرنده ای در ریه ها متصل می شود که باعث التهاب مجاری تنفسی می شود. منبع: مین فود 1399/11/07 23:39:11 0.0 از 5 779 تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رشد 43 درصدی شرکت های دانش بنیان سلامت در یک سال قبل علت نامرئی بیماری پارکینسون پدیدار شد شناسایی ۹۴۲ بیمار جدید کووید ۱۹ تنور داغ تبلیغات کاهش وزن تا عید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تعمیر گیربکس اتوماتیک تعمیر یخچال چاپ چسب خرید نایلون حبابدار خرید و فروش خودرو دوچرخه ثابت طراحی سایت فیش حج نایلون حبابدار نایلون حبابدار نمایندگی گن ساعت شنی آنچری کلمبیا نوار خطر پربیننده ترین ها خدمات سئو سایت فراخوان سازمان جهانی بهداشت برای تأمین نیازهای بهداشتی در زلزله ترکیه و سوریه بهترین سالن های زیبایی کرج خرید تجهیزات تعمیرگاهی پربحث ترین ها رشد 43 درصدی شرکت های دانش بنیان سلامت در یک سال قبل مهم ترین نکات تغذیه ای که باید در وعده سحری رعایت شود علت نامرئی بیماری پارکینسون پدیدار شد شناسایی ۹۴۲ بیمار جدید کووید ۱۹ جدیدترین ها رشد 43 درصدی شرکت های دانش بنیان سلامت در یک سال قبل مهم ترین نکات تغذیه ای که باید در وعده سحری رعایت شود علت نامرئی بیماری پارکینسون پدیدار شد شناسایی ۹۴۲ بیمار جدید کووید ۱۹ تنور داغ تبلیغات کاهش وزن تا عید نمایندگی زیمنس ارتباط خواب خوب با کاهش خطر مبتلا شدن به عفونت شناسایی 990 مبتلای جدید به کرونا دو رژیم غذایی سالم که در کاهش ریسک مبتلاشدن به آلزایمر موثرند درمان واریس با مصرف ویتامین امکان پذیر است؟ تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ برنامه پزشك ایمنی