مولتی ویتامین ها و امگا 3 خطر كووید 19 را در زنان می كاهد مطالعات نشان می دهد؛ مین فود: نتایج یک پژوهش بزرگ نشان میدهد مصرف مولتی ویتامین ها، اُمگا3، پروبیوتیک ها یا مکمل های ویتامین D ممکنست خطر کووید 19 را حداقل در بین زنان کم کند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، اما یافته ها نشان میدهد که مصرف هر یک از مکمل های ویتامین C، روی (زینک) یا سیر با خطر کمتری برای ابتلاء به کروناویروس مرتبط می باشد. به گفته پژوهشگران، از شروع بروز پاندمی کووید ۱۹، استفاده از مکمل های غذایی برای جلوگیری و درمان این عفونت بسیار مطرح بوده است. مکمل های غذایی می توانند به پشتیبانی از یک سیستم ایمنی سالم کمک کنند، اما اینکه آیا برخی مکمل های خاص ممکنست با خطر کمتر ابتلاء به کووید ۱۹ مرتبط باشند معلوم نیست. از اینرو پژوهشگران اطلاعات ارائه شده توسط ۳۷۲، ۷۲۰ مشترک انگلیسی را که در مورد استفاده منظم از مکمل های غذایی در ماه مه، ژوئن و ژوئیه سال ۲۰۲۰ در طول موج اول پاندمی گزارش کرده بودند و همین طور نتایج آزمایش کروناویروس شأن را تجزیه و تحلیل کردند. محققان مشاهده نمودند مصرف پروبیوتیک ها، اسیدهای چرب اُمگا ۳، مولتی ویتامین یا ویتامین D با خطر کمتر ابتلاء به عفونت کووید ۱۹ همراه بود: به ترتیب ۱۴٪، ۱۲٪، ۱۳٪ و ۹٪. چنین تأثیراتی در مورد ویتامین C، زینک یا مکمل سیر مشاهده نشد. همچنین هنگامی که پژوهشگران بطور خاص جنسیت، سن و وزن را بررسی کردند، تأثیر حفاظتی برای پروبیوتیک ها، اسیدهای چرب امگا ۳، مولتی ویتامین ها و ویتامین D فقط در زنان در هر سن و وزنی مشاهده شد. چنین ارتباط واضحی در مردان دیده نشد. منبع: مین فود 1400/02/14 15:57:08 5.0 از 5 1431 تگهای خبر: ایمنی , درمان , سیستم , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چگونه اصالت شیرخشک را تشخیص بدهیم واکنش سازمان غذا و دارو به کمبود شیرخشک ویتامین ها انرژی ساز نیستند! اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها میوه ای با خواص ضد سرطان دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند The Art of Documentation Reimagined by Fake-Sample پربحث ترین ها راه اندازی پالایشگاه ملی پلاسما در دستور کار چگونه اصالت شیرخشک را تشخیص بدهیم واکنش سازمان غذا و دارو به کمبود شیرخشک ویتامین ها انرژی ساز نیستند! جدیدترین ها راه اندازی پالایشگاه ملی پلاسما در دستور کار چگونه اصالت شیرخشک را تشخیص بدهیم واکنش سازمان غذا و دارو به کمبود شیرخشک ویتامین ها انرژی ساز نیستند! کبد چرب قابل درمان است اگر اقدامات پیشگیرانه مهم ترین اصل درمان ناباروری است با مصرف این روغن ها پیر نمی شوید اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد مسمومیت ۴۸ نفر در کشور با قارچ وحشی تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی