۲۰ نکته طلایی برای بهبود کووید ۱۹ بیماران كرونایی بخوانند؛ مین فود: تغذیه دوران کرونا از اهمیت خاصی در بهبود بیماران برخوردار می باشد که اگر به درستی رعایت شود، می تواند از شدت بیماری بکاهد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، برای بیماران مبتلا به کووید ۱۹، ۲۰ نکته کلیدی تغذیه در نظر گرفته است که اگر به درستی رعایت شود، می تواند از شدت بیماری بکاهد. ۱- مصرف آب را فراموش نکنید حتما روزی ۶ لیوان آب را مصرف کنید. ۲- مصرف غذاهای سرخ شده مثل انواع کوکو، کتلت، خورشت ها، کباب کوبیده و…، ممنوع می باشد. ۳ فقط غذاهای آب پز شده در این دوران مصرف کنید. ۴- دریافت غذاهای پروتئینی مثل حبوبات، تخم مرغ، انواع گوشت و کره بادام زمینی بدون شکر را افزایش دهید. ۵- هر روز یک عدد تخم مرغ آب پز شده که کاملاً پخت شده است مصرف کنید. ۶- مصرف شکر و قند را محدود کنید. ۷- غذاهای کنسروی، گوشت های فرآوری شده و فست فودها ممنوع می باشد. ۸- مصرف میوه و سبزیجات را در طول روز فراموش نکنید. ۹- مواد غذایی صنعتی حاوی شکر مثل بیسکویت، کیک، مربا، نوشابه، ماءالشعیر و آبمیوه های صنعتی، انواع شیرینی و آبنبات و شکلات صنعتی ممنوع می باشد. ۱۰- لبنیات مثل ماست پروبیوتیک هر روز در کنار وعده های غذایی مصرف شود. ۱۱- مواد غذایی محرک مانند برخی ادویه های تند مثل فلفل را از غذاهای خود حذف کنید. ۱۲- صبحانه متنوع شامل عسل، عدسی، فرنی، تخم مرغ، پنیر و گردو مصرف کنید. ۱۳- دانه های آجیلی مثل بادام درختی، فندق، پسته و گردو را می توانید هر روز به صورت آسیاب شده در ماست، سوپ و فرنی ریخته و مصرف کنید.۱۴- مکمل های ویتامین D، ویتامین C و روی را در این دوران فراموش نکنید. هفته ای یک مکمل ویتامین ۵۰ هزار واحدی از زمان شروع علایم تا یک ماه پس از اتمام علایم، مکمل روی ۷۵ تا ۱۰۰ میلی گرم و مکمل ویتامین C با دوز ۱۰۰۰ میلی گرم به صورت روزانه تا دو هفته پس از اتمام علایم مصرف شود. 15- از پودر جوانه ها مثل جوانه گندم، ماش، عدس و... در سوپ، آش و ماست به صورت روزانه مصرف کنید. ۱۶- از مصرف غذاهای دیر هضم حاوی پنیر پیتزا، ماکارونی و قارچ خودداری کنید. ۱۷- در صورت اسهال مصرف مکمل ویتامین C تا برطرف شدن این مشکل ممنوع می باشد. در صورت اسهال از کته هویج با کمی روغن و نمک به اندازه به همراه ماست پروبیوتیک مصرف کنید.۱۸- از میوه های حاوی ویتامین A مثل موز، انبه، طالبی مصرف کنید. ۱۹- در کنار غذاهای خود از لیمو ترش استفاده کنید. ۲۰- مصرف قهوه، چای غلیظ، نسکافه و یا شکلات تلخ ممنوع می باشد. 1400/06/01 21:14:43 5.0 از 5 716 تگهای خبر: آب , بهداشت , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت جدیدترین ها غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی