آنچه باید در مورد واکسن های استنشاقی کرونا بدانیم مین فود: با ادامه همه گیری کووید-19، واکسن های جدید برای مصونیت افراد در مقابل کروناویروس درحال بررسی و تولید هستند. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، تا حالا همه واکسن های تایید شده کووید-۱۹ زیر جلدی بوده اند یعنی زیر پوست و اغلب بخش فوقانی بازو تزریق میشوند. حالا، دو شرکت داروسازی درحال برنامه ریزی برای تغییر نحوه واکسیناسیون بوسیله تولید واکسن های کووید-۱۹ هستند که از راه بینی استنشاق می شوند. شرکت داروسازی کن سینوبیو (CanSino Biologics) در چین، بتازگی توانسته مجوز تنظیم کنندگان دارویی این کشور را برای نوعی واکسن نوترکیب که بوسیله بینی استنشاق میشود، دریافت کند. شرکت داروسازی بهارات در هند نیز مجوز استفاده اضطراری از نوعی واکسن نوترکیب را که بصورت قطره بینی تجویز می شود، دریافت کرد. واکسن نوترکیب iNCOVACC که بصورت داخل بینی بصورت قطره بینی تجویز می شود، مجوز استفاده محدود در وضعیت اضطراری در هند را دریافت کرده است. واکسن های استنشاقی رایج ترین روش واکسیناسیون همچنان تزریق است. هرچند، این نخستین بار نیست که متخصصان واکسن به شکل اسپری بینی تولید می کنند. شناخته شده ترین واکسن های بینی هم اکنون برای بیماری آنفلوآنزاست. همین طور مطالعاتی روی ساخت چنین واکسن هایی برای سایر بیماریها همچون سیاه سرفه، هپاتیت B و ویروس تب خوکی آفریقایی انجام شده است. تعدادی از متخصصان براین باورند که واکسیناسیون بوسیله بینی این مزیت را دارد که واکسن بطور مستقیم مخاط را هدف قرار میدهد. مخاط یا غشای مخاطی، لایه داخلی و مرطوب حفره های بدن مانند بینی و دهان و همین طور تعدادی از اندام هاست. غدد موجود در مخاط مسئول تولید مخاط هستند. مخاط بخش مهمی از سیستم ایمنی بدن است. هنگامی که فرد نفس می کشد، مخاط کمک می نماید تا باکتری ها و سایر ذرات بیماری زا وارد بدن نشوند. همین طور مخاط پاتوژن های خاصی را جذب می کند و از آنجا که بینی به سیستم تنفسی بدن متصل است این کار اثربخشی واکسن را در بدن آسان می کند. علاوه بر این، برای افرادی که از سوزن ترس دارند، واکسیناسیون بوسیله بینی استرس کمتری را به وجود می آورد. کارشناسان تخمین زده اند که از هر چهار بزرگسال، یک نفر و از هر سه کودک، دو نفر از تزریق واکسن می ترسند. همین طور از هر ۱۰ نفر یک نفر ممکنست تزریق واکسن کووید-۱۹ را به سبب ترس از سوزن به تاخیر اندازد. واکسن های استنشاقی کووید-۱۹ هر دو واکسن های تولید شده در دو شرکت کن سینوبیو و بهارات واکسن نوترکیب هستند. در حقیقت در تولید این دو واکسن از پروتئین کروناویروس استفاده شده است. وقتی واکسن به بدن تزریق می شود، پروتئین به سلول های بدن می چسبد و به آنها آموزش می دهد در صورت مواجهه مجدد با همان پروتئین، واکنش نشان دهد. هر دو واکسن از فناوری ناقل آدنوویروس استفاده می نمایند. ناقل های آدنوویروسی ویروس های اصلاح شده ژنتیکی هستند که قبل از این در ژن درمانی استفاده شده اند. آینده واکسن های استنشاقی کووید-۱۹ به گزارش مدیکال نیوز تودی، بااینکه این دو واکسن از نخستین واکسن های استنشاقی کووید-۱۹ هستند که مورد تایید قرار گرفته اند، واکسن های دیگری نیز وجود دارند که در مراحل آزمایش و تولید قرار دارند. بطور مثال، گروهی از متخصصان درحال تولید یک واکسن استنشاقی برای کووید-۱۹ هستند که آزمایشات فاز یک و دو را در تایلند، برزیل، مکزیک و ویتنام به انتها رسانده یا در حال انجام می باشد. منبع: مین فود 1401/06/20 09:12:47 5.0 از 5 396 تگهای خبر: ایمنی , برنامه , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی دستگاه برش لیزری فلزات را از کجا بخریم؟ پربحث ترین ها مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است جدیدترین ها مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید کدام داروها برای درمان چاقی سفارش می شود نوشابه های رژیمی را جدی نگیرید بهترین مایع آب بندی نانو تغذیه پس از ماه رمضان چگونه باشد تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی