تغییر روش جراحی دهان با فناوری نانو مین فود: تهران- محققان نانوذرات لیپوزومی جدیدی ساختند كه حاوی آنزیم های collagenase هستند و قادرند زمان ترمیم و درد ناشی از جراحی فك و دهان را كاهش دهند. به گزارش روز پنجشنبه گروه علمی ایرنا از پایگاه خبری ساینس دیلی، این آنزیم ها می توانند پیوندهای پپتید كلاژن را بشكنند و توانایی تغییر نحوه اتصال فیبرهای متصل كننده دندان به استخوان فك را دارند. در خیلی از موارد ارتودنسی، انحراف دندان ها به اندازه ای است كه باید پیش از شروع كار تعدادی از فیبرهای متصل كننده دندان به استخوان فك ازطریق جراحی قطع شوند اما با استفاده از نانوذرات لیپوزومی جدید می توان ساختار این فیبرها را با درد كمتر و سرعت بیشتر تغییر داد. هنگامی كه این نانوذرات لیپوزومی زیر لثه قرار می گیرند، آنزیم های collagenase را آزاد می كنند. این آنزیم ها توسط كلسیم موجود در دهان فعال می شوند و فیبرهای كلاژنی پیونددهنده دندان و استخوان را تضعیف می كنند و بدین سان با استفاده از بست های ارتودنسی به سادگی می توان دندان ها را اصلاح كرد. این شیوه در مقایسه با جراحی های متداول، فرایند جابه جایی دندان را سه برابر سریع تر می كند. محققان این شیوه جدید را روی موش ها آزمایش كردند. تمام موش ها مانند انسان ها بعد از جراحی مقداری كاهش وزن داشتند. اما آن دسته از موش ها كه با استفاده از این آنزیم درمان شدند، به سرعت وزن طبیعی خویش را به دست آوردند كه نشان دهنده فقدان درد در آنها است. گزارش كامل این تحقیقات در نشریه ACS Nano انتشار یافته است. علمی (6)**9259**1834مترجم: سپیده كاشانی** انتشار: ناهید شفیعی 1396/11/27 17:09:39 5.0 از 5 4540 تگهای خبر: درد , علم این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چرا در باران پیاده روی کنیم؟ نادانستنی های مادران در رابطه با فقر آهن در کودکان هیچ گاه در طبیعت سراغ قارچ ها نروید پرمخاطب ترین سایت اقتصادی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی