10 نکته طلایی درباره ی تغذیه روزه داران

توصیه های طب ایرانی؛

مین فود: تغذیه صحیح در ماه رمضان یکی از موارد مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد تا از عوارض جسمی جلوگیری شود.

10 نکته طلایی درباره ی تغذیه روزه داران به گزارش مین فود به نقل از مهر، توجه به سفارش های ساده تغذیه ای در وعده های افطار و سحر می تواند روزه داران را بمنظور دریافت منافع جسمی و بهره مندی از مزایای روحانی این ماه یاری کند. توصیه های طب ایرانی اگر از هر نوع بیماری گوارشی رنج می برید حتما پیش از شروع ماه رمضان با یک پزشک در مورد امکان روزه گرفتن مشورت کنید. در بعضی بیماریها همچون زخم اثنی عشر گرفتن روزه صحیح نیست و منجر به تشدید بیماری می شود. مواد غذایی مختلف از نظر کیفیت و خاصیت ها با هم متفاوت هستند و در نتیجه هضم آنها یکسان نخواهد بود. وقتی دو یا چند غذای مختلف با هم خورده شود، معده و دستگاه گوارش نمی تواند همه آنها را به حد نهایی هضم کند و در نتیجه فساد هضم رخ می دهد. از مصرف غذاهای مختلف و سفره های رنگین افطار و سحر خودداری کنید. این مواد مخصوصاً اگر با حجم زیاد در کنار افطار یا با وعده اصلی مصرف شود موجب عدم هضم، نفخ، ترش کردن یا درد شکم می شوند. حلیم و آش رشته در تابستان؟ هرگز! اصولاً حلیم و آش رشته و امثال آن غذاهای سنگینی محسوب می شوند و غذای تابستان نیستند. پس آنها را از سفره افطار تابستانی خط بزنید و در صورت تمایل زیاد، به مقدار کم قانع شوید. از آنجا که معده مدت طولانی خالی بوده است، توان هضم حجم بالای مواد را ندارد، پس سفارش می شود در زمان افطار یک ماده غذایی میل شود و در صورت تمایل و نیاز حدود یک ساعت بعد شام میل شود. از مصرف آب و نوشیدنی با غذا خودداری کنید؛ این اصل همیشه صادق است اما در ماه رمضان که معده در طول روز کمی ضعیف می شود نمود بیشتری دارد و به شدت موجب اختلال هضم، رفلاکس، نفخ و…می شود. برخی غذاها را فراموش کنید؛ مصرف برخی غذاها مانند ماکارانی، آش رشته، ماهی، سالاد الویه، خصوصاً در وعده سحر در این ماه علاوه بر احساس سنگینی، امکان افزایش تشنگی در طول روز را بدنبال دارد. همین طور مواد غذایی پر ادویه و نمک حرارت بدن را بالا برده و سبب تشدید تشنگی می شود. برای جلوگیری از یبوست بجای مصرف میوه های بسیار آبدار و خام که موجب درد شکم می شوند می توان خیسانده برگه هلو، زردآلو، انجیر و آلوی بخارا استفاده نمود. این خشکبار باید در آب جوش یا گلاب داغ یکساعت خیسانده و سپس میل شود. بهتر است مصرف این ترکیب یک تا دو ساعت پس از شام باشد.


منبع:

1402/01/12
19:38:53
5.0 از 5
453
تگهای خبر: آب , بیمار , بیماری , پزشك
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
جدیدترین ها

مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی
رژیم غذایی، تناسب اندام، دستورالعمل و نکات حفظ سلامتی و رژیم غذایی سالم همه در مین فود

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است