تولید 70 میلیون قوطی شیرخشک با ارز ترجیحی سخنگوی وزارت بهداشت خبر داد؛ به گزارش مین فود، سخنگوی وزارت بهداشت از تولید ۷۰ میلیون قوطی شیر خشک تا آخر سال در کشور اطلاع داد و اظهار داشت: تخصیص ارز ترجیحی به شیرخشک مورد نیاز بر حسب تعداد قوطی تولیدی ادامه خواهد یافت. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پدرام پاک آئین اضافه کرد: پنج شرکت داخلی تأمین کننده شیر خشک عادی (رگولار) کشورند که برای تأمین مواد اولیه این محصول ارز ترجیحی دریافت می کنند. سخنگوی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان ارز دریافتی را برای تأمین مواد اولیه به یورو و بر حسب تعداد قوطی تولیدی دریافت می کنند. دستیار وزیر بهداشت با اشاره به اینکه میزان تولید شیر خشک در سال ۱۴۰۲ حدود ۷۰ میلیون قوطی خواهد بود، اضافه کرد: تدابیر لازم برای تأمین ارز مورد نیاز این میزان شیر خشک اندیشیده شده و هم اکنون، همه شرکت ها با حداکثر ظرفیت به تولید مشغولند؛ ازاین رو مشکلی از لحاظ کمبود شیر خشک عادی (رگولار) در کشور وجود ندارد. پاک آئین اضافه کرد: مواد اولیه شیر خشک موجود در بازار با ارز ۴۲۰۰ تومانی تهیه شده و با توجه اختلاف قیمت آن در بازار ایران با بازار جهانی، نظارت های سازمان غذا و دارو بر زنجیره تأمین هوشمندسازی و تشدید شده است. منبع: مین فود 1402/03/02 13:19:07 5.0 از 5 506 تگهای خبر: بهداشت , دارو , سازمان غذا و دارو , شیر این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها جدیدترین ها ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی