تامین غذای 15 میلیون ایرانی با پرهیز از دورریز مواد غذایی مطلق تاكید كرد؛ به گزارش مین فود، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی اظهار داشت: طبق آخرین مطالعات و تحقیقات صورت گرفته، پیش گیری از فساد و دورریز مواد غذایی، می تواند غذای حدود 15 میلیون نفر جمعیت ایرانی را فراهم نماید. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محمداسماعیل مطلق، در نشست هم اندیشی کمیته فنی ارتقا فرهنگ و سواد غذا و تغذیه که روز سه شنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۲ در ستاد وزارت بهداشت برگزار گردید، بر اهمیت ارتقا فرهنگ و سواد غذا و تغذیه در جامعه اصرار کرد و اظهار داشت: یکی از مهم ترین راه های پیش گیری از بیماریهای غیرواگیر، بهبود وضعیت تغذیه مردم است. برای تحقق این امر، باید فرهنگ و سواد غذا و تغذیه در جامعه ارتقا یابد. وی ادامه داد: در سند ملی امنیت غذا و تغذیه مصوب شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، ارتقا فرهنگ و سواد غذا و تغذیه به عنوان یکی از برنامه های اصلی مورد تاکید قرار گرفته است و دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، با همکاری سایر دستگاه های اجرائی، در تلاش است تا این برنامه را به نحو مطلوب اجرا نماید. مطلق گفت: انتظار می رود که اجرای برنامه های ارتقا فرهنگ و سواد غذا و تغذیه، به ارتقا سطح سلامت و بهبود وضعیت تغذیه مردم و کاهش شیوع بیماریهای غیرواگیر کمک نماید. وی همین طور افزود: طبق آخرین مطالعات و تحقیقات صورت گرفته، پیش گیری از فساد و دورریز مواد غذایی، می تواند غذای حدود ۱۵ میلیون نفر جمعیت ایرانی را فراهم نماید. در ادامه این جلسه، اعضای کمیته فنی به بحث و تبادل نظر درباب راهکارهای ارتقا فرهنگ و سواد غذا و تغذیه پرداختند. در این جلسه، مطالبی همچون آموزش تغذیه در مدارس، تولید محتوای آموزشی در رسانه ها، و برگزاری کارگاه های آموزشی برای عموم مردم مورد بحث قرار گرفت. در آخر این جلسه، قرار شد که اعضای کمیته فنی، راهکارهای پیشنهادی خودرا به دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی عرضه کنند. همچون محورهای بحث و تبادل نظر در این جلسه می توان به لزوم توجه به فرهنگ و سواد غذا و تغذیه در برنامه های آموزشی مدارس و دانشگاه ها، تولید محتوای آموزشی مناسب برای گروههای مختلف سنی و اجتماعی، استفاده از ظرفیت رسانه های جمعی برای ترویج فرهنگ تغذیه سالم، برگزاری کارگاه های آموزشی و مشاوره ای برای عموم مردم و همکاری با سازمان های مردم نهاد و بخش خصوصی برای ارتقا فرهنگ و سواد غذا و تغذیه، اشاره نمود. منبع: مین فود 1402/09/27 12:09:23 5.0 از 5 516 تگهای خبر: برنامه , بهداشت , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط فرضیه استفاده از کره محلی در طبخ غذا برای پیش گیری از چربی خون رد شد آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟ تکرر ادرار می تواند ناشی از کمبود منیزیم باشد رژیم غذایی گیاهی از بیماریهای مزمن مختلف پیشگیری می کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت عطر گرمی فیش حج فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها راهنمای کامل انتخاب شیرآلات توکار به علاوه معرفی بهترین مدلها برای دکوراسیون ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز منتشر شد سفارش به مادران شیرده در پیاده روی اربعین پربحث ترین ها فرضیه استفاده از کره محلی در طبخ غذا برای پیش گیری از چربی خون رد شد نکاتی برای تغذیه سالم دانش آموزان در وقت مدرسه آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟ خرید بازی به صورت اکانت ظرفیتی جدیدترین ها فرضیه استفاده از کره محلی در طبخ غذا برای پیش گیری از چربی خون رد شد نکاتی برای تغذیه سالم دانش آموزان در وقت مدرسه آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟ خرید بازی به صورت اکانت ظرفیتی تکرر ادرار می تواند ناشی از کمبود منیزیم باشد رژیم غذایی گیاهی از بیماریهای مزمن مختلف پیشگیری می کند نقشه ناامنی غذایی کشور باید بروزرسانی شود لزوم تکریم بیماران در اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع زمان برگزاری جشن شکوفه ها تمر هندی میوه ای ترش با فواید اعجاب انگیز برای سلامت بدن تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی