تامین غذای 15 میلیون ایرانی با پرهیز از دورریز مواد غذایی مطلق تاكید كرد؛ به گزارش مین فود، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی اظهار داشت: طبق آخرین مطالعات و تحقیقات صورت گرفته، پیش گیری از فساد و دورریز مواد غذایی، می تواند غذای حدود 15 میلیون نفر جمعیت ایرانی را فراهم نماید. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محمداسماعیل مطلق، در نشست هم اندیشی کمیته فنی ارتقا فرهنگ و سواد غذا و تغذیه که روز سه شنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۲ در ستاد وزارت بهداشت برگزار گردید، بر اهمیت ارتقا فرهنگ و سواد غذا و تغذیه در جامعه اصرار کرد و اظهار داشت: یکی از مهم ترین راه های پیش گیری از بیماریهای غیرواگیر، بهبود وضعیت تغذیه مردم است. برای تحقق این امر، باید فرهنگ و سواد غذا و تغذیه در جامعه ارتقا یابد. وی ادامه داد: در سند ملی امنیت غذا و تغذیه مصوب شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، ارتقا فرهنگ و سواد غذا و تغذیه به عنوان یکی از برنامه های اصلی مورد تاکید قرار گرفته است و دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، با همکاری سایر دستگاه های اجرائی، در تلاش است تا این برنامه را به نحو مطلوب اجرا نماید. مطلق گفت: انتظار می رود که اجرای برنامه های ارتقا فرهنگ و سواد غذا و تغذیه، به ارتقا سطح سلامت و بهبود وضعیت تغذیه مردم و کاهش شیوع بیماریهای غیرواگیر کمک نماید. وی همین طور افزود: طبق آخرین مطالعات و تحقیقات صورت گرفته، پیش گیری از فساد و دورریز مواد غذایی، می تواند غذای حدود ۱۵ میلیون نفر جمعیت ایرانی را فراهم نماید. در ادامه این جلسه، اعضای کمیته فنی به بحث و تبادل نظر درباب راهکارهای ارتقا فرهنگ و سواد غذا و تغذیه پرداختند. در این جلسه، مطالبی همچون آموزش تغذیه در مدارس، تولید محتوای آموزشی در رسانه ها، و برگزاری کارگاه های آموزشی برای عموم مردم مورد بحث قرار گرفت. در آخر این جلسه، قرار شد که اعضای کمیته فنی، راهکارهای پیشنهادی خودرا به دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی عرضه کنند. همچون محورهای بحث و تبادل نظر در این جلسه می توان به لزوم توجه به فرهنگ و سواد غذا و تغذیه در برنامه های آموزشی مدارس و دانشگاه ها، تولید محتوای آموزشی مناسب برای گروههای مختلف سنی و اجتماعی، استفاده از ظرفیت رسانه های جمعی برای ترویج فرهنگ تغذیه سالم، برگزاری کارگاه های آموزشی و مشاوره ای برای عموم مردم و همکاری با سازمان های مردم نهاد و بخش خصوصی برای ارتقا فرهنگ و سواد غذا و تغذیه، اشاره نمود. منبع: مین فود 1402/09/27 12:09:23 5.0 از 5 271 تگهای خبر: برنامه , بهداشت , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی کند فراخوان کشف قیمت و تأمین داروهای تک نسخه ای اردیبهشت ۱۴۰۳ کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید معرفی ساندویچ ساز عمده دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی پربحث ترین ها نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی کند فراخوان کشف قیمت و تأمین داروهای تک نسخه ای اردیبهشت ۱۴۰۳ مردم غزه مقاومت را از مردم ایران آموخته اند کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید جدیدترین ها نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی کند فراخوان کشف قیمت و تأمین داروهای تک نسخه ای اردیبهشت ۱۴۰۳ مردم غزه مقاومت را از مردم ایران آموخته اند کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی