خوردن سریع وعده های غذایی ریسک بیماری قلبی را کاهش می دهد محققان پی بردند؛ مین فود: یک مطالعه جدید به بررسی زمان غذا خوردن و خطر مبتلاشدن به بیماریهای قلبی عروقی می پردازد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، پژوهشگران می گویند افرادی که نخستین و آخرین وعده های غذایی خودرا زود می خورند نسبت به افرادی که دیرتر در روز غذا می خورند کمتر در معرض خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی قرار دارند. علاوه بر این، مدت طولانی تر ناشتا بودن در طول شب با خطر کمتر سکته مغزی و سایر بیماریهای عروق مغزی مرتبط بود. نوع غذاهایی که می خورید می توانند خطر حمله قلبی، سکته مغزی و انواع دیگر بیماریهای قلبی عروقی را افزایش یا کاهش دهند. اما تحقیقات بیشتر نشان میدهد که زمان خوردن وعده های غذایی هم ممکنست مهم باشد. علاوه بر این، مطالعه جدید نشان داد که داشتن زمان های دیرتر برای نخستین و آخرین وعده های غذایی در روز با خطر کلی بالاتر بیماریهای قلبی عروقی مرتبط می باشد. این اثر در زنان قویتر از مردان بود. در این مطالعه، پژوهشگران ارتباط بین زمانی که افراد وعده های غذایی خودرا در طول روز می خورند و خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی را بررسی کردند. این تحقیق شامل ۱۰۳۳۸۹ بزرگسال شرکت کننده در فرانسه بود. میانگین سنی شرکت کنندگان حدود ۴۲ سال بود و حدودا از هر ۱۰ نفر ۸ نفر زن بودند. محققان از سوابق غذایی که بصورت آنلاین توسط شرکت کنندگان ارسال شده بود، استفاده کردند تا تخمین بزنند که مردم چه زمانی و چند وقت یکبار در طول روز غذا می خورند. آنها شرکت کنندگان را بطور متوسط حدود ۷ سال دنبال کردند. آنها دریافتند که هر ساعت اضافی در به تعویق انداختن زمان نخستین وعده غذایی صبحانه با خطر بیشتر ابتلاء به بیماری قلبی عروقی همراه بود. محققان همین طور دریافتند که هر ساعت اضافی در به تأخیر انداختن زمان آخرین وعده غذایی با ۸ درصد افزایش ریسک بیماری عروق مغزی مرتبط می باشد. آنها دریافتند افرادی که آخرین وعده غذایی خودرا پس از ساعت ۹ شب می خورند در مقایسه با افرادی که آخرین وعده غذایی خودرا پیش از ساعت ۸ شب می خورند، ۲۸ درصد بیشتر در خطر ابتلاء به بیماری عروق مغزی قرار دارند. علاوه بر این، ناشتا بودن طولانی تر در شب با کاهش خطر سکته مغزی ایسکمیک و سایر انواع بیماریهای عروق مغزی مرتبط بود. همچنین، تعداد دفعاتی که افراد در طول روز غذا می خورند، بر خطر قلبی عروقی آنها تأثیری ندارد. محققان در این مقاله می نویسند: «نتایج ما نشان میدهد که در پیش گیری از بیماریهای قلبی عروقی، بجای حذف صبحانه، استفاده از الگوهای زمان بندی سریع غذا خوردن و همراه کردن یک دوره ناشتایی طولانی تر در شب، بجای حذف صبحانه، یک مزیت بالقوه است». قبل از این که پزشکان به افراد سفارش کنند زمان غذا خوردن خودرا تغییر دهند، تحقیقات بیشتری لازم است. 1402/10/06 08:03:27 5.0 از 5 558 تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط فرضیه استفاده از کره محلی در طبخ غذا برای پیش گیری از چربی خون رد شد نکاتی برای تغذیه سالم دانش آموزان در وقت مدرسه تکرر ادرار می تواند ناشی از کمبود منیزیم باشد رژیم غذایی گیاهی از بیماریهای مزمن مختلف پیشگیری می کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت عطر گرمی فیش حج فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها راهنمای کامل انتخاب شیرآلات توکار به علاوه معرفی بهترین مدلها برای دکوراسیون ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز منتشر شد سفارش به مادران شیرده در پیاده روی اربعین پربحث ترین ها فرضیه استفاده از کره محلی در طبخ غذا برای پیش گیری از چربی خون رد شد نکاتی برای تغذیه سالم دانش آموزان در وقت مدرسه آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟ خرید بازی به صورت اکانت ظرفیتی جدیدترین ها فرضیه استفاده از کره محلی در طبخ غذا برای پیش گیری از چربی خون رد شد نکاتی برای تغذیه سالم دانش آموزان در وقت مدرسه آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟ خرید بازی به صورت اکانت ظرفیتی تکرر ادرار می تواند ناشی از کمبود منیزیم باشد رژیم غذایی گیاهی از بیماریهای مزمن مختلف پیشگیری می کند نقشه ناامنی غذایی کشور باید بروزرسانی شود لزوم تکریم بیماران در اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع زمان برگزاری جشن شکوفه ها تمر هندی میوه ای ترش با فواید اعجاب انگیز برای سلامت بدن تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی