نکات کلیدی درباره ی سلامت آجیل شب عید مدیركل آزمایشگاه های مرجع عنوان كرد؛ مین فود: مدیرکل لابراتوار های مرجع سازمان غذا و دارو، نکات کلیدی در مورد سلامت آجیل شب عید عنوان کرد؛ به گزارش مین فود به نقل از مهر، مهدی انصاری، با اشاره به برخی تقلبات در آجیل و تنقلات، اظهار داشت: یکی از تنقلات مهمی که در روزهای عید بسیار مورد توجه مردم قرار می گیرد، انواع مختلف مغزیجات با مقادیر متفاوت به عنوان آجیل نوروز است که می تواند کیفیت بسیار متنوعی داشته باشد. وی ادامه داد: نکته ای که باید در مورد آجیل توجه گردد این است که برخی سودجویان به جهت اینکه رنگ و لعاب قابل توجه به آن دهند از رنگ هایی استفاده می نمایند که به ظاهر زعفرانی است اما باتوجه به قیمت بالای زعفران، در بعضی موارد از زعفران استفاده نشده و از رنگ های مصنوعی و بعضی موارد رنگ های خطرناکی استفاده می شود که برای سلامتی به شدت مضر است. انصاری افزود: در صورتیکه آجیل به عنوان به ماده مغذی در حد معقول مصرف شود، مفیدست ولی استفاده از آجیل هایی با رنگ مصنوعی به شدت خطرناک بوده و می تواند لطمه های جبران ناپذیری را بوجود آورد. وی به مردم سفارش کرد تا جایی که امکان دارد آجیل هایی با رنگ طبیعی و کم نمک تهیه و مصرف کنند. مدیرکل لابراتوار های مرجع سازمان غذا و دارو اشاره کرد: در آجیل به طور معمول نمک زیادی وجود دارد که برای مصرف کنندگان به ویژه مبتلایان به فشارخون خطرآفرین بوده، همین طور ممکنست از نمک های متفرقه استفاده گردد که همین نمک ها حاوی آلودگی های مختلفی همچون فلزات سنگین، آرسنیک و…، است، پس در صورت مصرف آجیل بو داده ترجیحاً آجیل خام یا کم نمک تهیه کنند. وی با تأکید بر این که هنگام تهیه آجیل حتما به عدم نمناکی و خشک بودن آن دقت کنید، اظهار داشت: اگر آجیل در محیط مرطوب نگهداری شده و حالت نم زدگی داشته باشد، محیط بسیار مناسبی برای رشد قارچ و انواع میکروب ها است و می تواند سمومی همچون آفلاتوکسین را تولید نماید. انصاری در آخر اظهار داشت: گاهی نمناکی به سبب شرایط نگهداری نامناسب است و گاهی متأسفانه عمداً به آجیل زده می شود که سنگین تر شود. در هر دو حالت علاوه بر بحث تقلب، رشد قارچی هم به وجود آمده که بسیار خطرناکست. بدین سبب آجیل بی نمک و یا کم نمک بی رنگ و ترد و تازه قابل قبول است. 1402/12/25 12:18:59 5.0 از 5 451 تگهای خبر: دارو , سازمان غذا و دارو , سلامت , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط قطعی برق سلامت مراکز داده را تهدید می کند تبلیغات گسترده محصولات غذایی مضر در رسانه ملی اکسیر رفع عطش رازهای پنهان سکنجبین در طب سنتی چای جایگزین آب نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت عطر گرمی فیش حج فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها راهنمای کامل انتخاب شیرآلات توکار به علاوه معرفی بهترین مدلها برای دکوراسیون ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز منتشر شد سفارش به مادران شیرده در پیاده روی اربعین پربحث ترین ها نکاتی برای تغذیه سالم دانش آموزان در وقت مدرسه آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟ خرید بازی به صورت اکانت ظرفیتی تکرر ادرار می تواند ناشی از کمبود منیزیم باشد جدیدترین ها نکاتی برای تغذیه سالم دانش آموزان در وقت مدرسه آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟ خرید بازی به صورت اکانت ظرفیتی تکرر ادرار می تواند ناشی از کمبود منیزیم باشد رژیم غذایی گیاهی از بیماریهای مزمن مختلف پیشگیری می کند نقشه ناامنی غذایی کشور باید بروزرسانی شود لزوم تکریم بیماران در اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع زمان برگزاری جشن شکوفه ها تمر هندی میوه ای ترش با فواید اعجاب انگیز برای سلامت بدن کمبود امگا ۳ عامل پنهان التهاب های مزمن تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی