اکثر بیماران قلبی بیش از اندازه نمک مصرف می کنند محققان یونانی هشدار می دهند؛ مین فود: مین فود: یک مطالعه جدید نشان میدهد که کاهش مصرف سدیم (نمک) برای درمان بیماری قلبی بسیار مهم می باشد، اما بیشتر بیماران قلبی قادر به محدود کردن مصرف نمک خود نیستند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، بگفته پژوهشگران، افراد مبتلا به بیماری قلبی بطور متوسط بیش از دو برابر مقدار سفارش شده روزانه نمک مصرف می کنند. به گفته پژوهشگران، سدیم برای سلامت انسان لازمست، اما مصرف بیش از اندازه آن می تواند فشار خون را افزایش دهد که به رگ های خونی لطمه می رساند و قلب را مجبور می کند تا مشکل تر کار کند. نمک زیاد همین طور موجب می شود بدن مایعات را حفظ کند، که می تواند شرایطی مانند نارسایی قلبی را تشدید کند. دستورالعمل های غذایی ایالات متحده سفارش می کند که بیماران مبتلا به بیماری قلبی مصرف سدیم را به ۱۵۰۰ میلی گرم در روز محدود کنند و حتی افراد سالم نیز مصرف نمک خودرا کمتر از ۲۳۰۰ میلی گرم در روز نگه دارند. اما بگفته پژوهشگران، در بین نمونه ای متشکل از بیش از ۳۱۰۰ بیمار قلبی، ۹ نفر از ۱۰ نفر (۸۹%) بیش از حداکثر سفارش شده روزانه ۱۵۰۰ میلی گرم در روز نمک مصرف می کردند. محققان خاطرنشان کردند که در حقیقت، بیماران قلبی بطور متوسط ۳۰۹۶ میلی گرم در روز نمک مصرف می کردند که فقط کمی کمتر از میانگین ملی ۳۴۰۰ میلی گرم در روز است. دکتر «السی کدجو»، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان منطقه ای پیمونت آتن در یونان، می گوید: «تفاوت نسبتاً اندک در مصرف سدیم نشان میدهد که افراد مبتلا به بیماریهای قلبی عروقی میزان مصرف خودرا در مقایسه با جمعیت عمومی بسیار محدود نمی کنند و همین طور بیش از دو برابر مقدار سفارش شده مصرف می کنند.» برای این مطالعه، پژوهشگران داده های رژیم غذایی افراد مبتلا به مشکلات قلبی را که میان سالهای ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۸ در نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه شرکت کرده بودند، تحلیل و بررسی کردند. کدجو اظهار داشت: «پیروی از رژیم غذایی کم سدیم حتی برای افراد مبتلا به بیماری قلبی عروقی که انگیزه قوی برای پیروی از آن دارند، همچنان چالش برانگیز است.» به گفته پژوهشگران، افراد با هر زمینه ای می توانند با تهیه وعده های غذایی بیشتر در خانه، جایی که می توانند سطح نمک را بهتر کنترل کنند، از سلامت قلب خود محافظت نمایند. مردم همین طور می توانند برچسب های مواد غذایی را با دقت بیشتری بخوانند و مصرف غذاهایی با سطح سدیم بالاتر از ۱۴۰ میلی گرم را محدود کنند. به گفته پژوهشگران، بیماری قلبی عروقی یک مشکل جدی است و طبق گفته سازمان جهانی بهداشت، علت شماره یک عوارض بیماری و مرگ و میر در سرتاسر جهان است. پیروی از دستورالعمل های سدیم یکی از راهبردهای ساده ای است که افراد می توانند به سادگی برای کاهش بستری شدن در بیمارستان، هزینه های مراقبت های بهداشتی، عوارض و مرگ ومیر در رابطه با بیماریهای قلبی عروقی اتخاذ کنند. منبع: minfood.ir 1403/01/21 13:30:04 5.0 از 5 424 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیمارستان , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟ تکرر ادرار می تواند ناشی از کمبود منیزیم باشد رژیم غذایی گیاهی از بیماریهای مزمن مختلف پیشگیری می کند نقشه ناامنی غذایی کشور باید بروزرسانی شود نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت عطر گرمی فیش حج فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها راهنمای کامل انتخاب شیرآلات توکار به علاوه معرفی بهترین مدلها برای دکوراسیون ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز منتشر شد سفارش به مادران شیرده در پیاده روی اربعین پربحث ترین ها نکاتی برای تغذیه سالم دانش آموزان در وقت مدرسه آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟ خرید بازی به صورت اکانت ظرفیتی تکرر ادرار می تواند ناشی از کمبود منیزیم باشد جدیدترین ها نکاتی برای تغذیه سالم دانش آموزان در وقت مدرسه آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟ خرید بازی به صورت اکانت ظرفیتی تکرر ادرار می تواند ناشی از کمبود منیزیم باشد رژیم غذایی گیاهی از بیماریهای مزمن مختلف پیشگیری می کند نقشه ناامنی غذایی کشور باید بروزرسانی شود لزوم تکریم بیماران در اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع زمان برگزاری جشن شکوفه ها تمر هندی میوه ای ترش با فواید اعجاب انگیز برای سلامت بدن کمبود امگا ۳ عامل پنهان التهاب های مزمن تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی