اکثر بیماران قلبی بیش از اندازه نمک مصرف می کنند محققان یونانی هشدار می دهند؛ مین فود: مین فود: یک مطالعه جدید نشان میدهد که کاهش مصرف سدیم (نمک) برای درمان بیماری قلبی بسیار مهم می باشد، اما بیشتر بیماران قلبی قادر به محدود کردن مصرف نمک خود نیستند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، بگفته پژوهشگران، افراد مبتلا به بیماری قلبی بطور متوسط بیش از دو برابر مقدار سفارش شده روزانه نمک مصرف می کنند. به گفته پژوهشگران، سدیم برای سلامت انسان لازمست، اما مصرف بیش از اندازه آن می تواند فشار خون را افزایش دهد که به رگ های خونی لطمه می رساند و قلب را مجبور می کند تا مشکل تر کار کند. نمک زیاد همین طور موجب می شود بدن مایعات را حفظ کند، که می تواند شرایطی مانند نارسایی قلبی را تشدید کند. دستورالعمل های غذایی ایالات متحده سفارش می کند که بیماران مبتلا به بیماری قلبی مصرف سدیم را به ۱۵۰۰ میلی گرم در روز محدود کنند و حتی افراد سالم نیز مصرف نمک خودرا کمتر از ۲۳۰۰ میلی گرم در روز نگه دارند. اما بگفته پژوهشگران، در بین نمونه ای متشکل از بیش از ۳۱۰۰ بیمار قلبی، ۹ نفر از ۱۰ نفر (۸۹%) بیش از حداکثر سفارش شده روزانه ۱۵۰۰ میلی گرم در روز نمک مصرف می کردند. محققان خاطرنشان کردند که در حقیقت، بیماران قلبی بطور متوسط ۳۰۹۶ میلی گرم در روز نمک مصرف می کردند که فقط کمی کمتر از میانگین ملی ۳۴۰۰ میلی گرم در روز است. دکتر «السی کدجو»، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان منطقه ای پیمونت آتن در یونان، می گوید: «تفاوت نسبتاً اندک در مصرف سدیم نشان میدهد که افراد مبتلا به بیماریهای قلبی عروقی میزان مصرف خودرا در مقایسه با جمعیت عمومی بسیار محدود نمی کنند و همین طور بیش از دو برابر مقدار سفارش شده مصرف می کنند.» برای این مطالعه، پژوهشگران داده های رژیم غذایی افراد مبتلا به مشکلات قلبی را که میان سالهای ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۸ در نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه شرکت کرده بودند، تحلیل و بررسی کردند. کدجو اظهار داشت: «پیروی از رژیم غذایی کم سدیم حتی برای افراد مبتلا به بیماری قلبی عروقی که انگیزه قوی برای پیروی از آن دارند، همچنان چالش برانگیز است.» به گفته پژوهشگران، افراد با هر زمینه ای می توانند با تهیه وعده های غذایی بیشتر در خانه، جایی که می توانند سطح نمک را بهتر کنترل کنند، از سلامت قلب خود محافظت نمایند. مردم همین طور می توانند برچسب های مواد غذایی را با دقت بیشتری بخوانند و مصرف غذاهایی با سطح سدیم بالاتر از ۱۴۰ میلی گرم را محدود کنند. به گفته پژوهشگران، بیماری قلبی عروقی یک مشکل جدی است و طبق گفته سازمان جهانی بهداشت، علت شماره یک عوارض بیماری و مرگ و میر در سرتاسر جهان است. پیروی از دستورالعمل های سدیم یکی از راهبردهای ساده ای است که افراد می توانند به سادگی برای کاهش بستری شدن در بیمارستان، هزینه های مراقبت های بهداشتی، عوارض و مرگ ومیر در رابطه با بیماریهای قلبی عروقی اتخاذ کنند. منبع: minfood.ir 1403/01/21 13:30:04 5.0 از 5 455 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیمارستان , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است موج آنفلوآنزا در کشور درمان بیماری فقط علامتی است کارت امید مادر از شروع سال ۱۴۰۵ اجرایی می شود نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت جدیدترین ها غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی