رعایت بهداشت در تهیه نذورات وزارت بهداشت اعلام كرد؛ مین فود: وزارت بهداشت، با اشاره به ایام ماه محرم، بر اهمیت رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع نذورات تاکید نمود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، باتوجه به برگزاری مراسم عزاداری سالار شهیدان در روزهای ماه محرم و صفر در کشور و اهمیت سلامت عزاداران، تمرکز وزارت بهداشت و نیروهای بهداشتی این وزارتخانه بر سلامت آب و غذا بمنظور پیش گیری از بیماریهای مختلف خصوصاً بیماریهای عفونی روده ای بیشتر می شود. علاوه بر تشدید نظارت های بهداشتی، سفارش می شود متولیان مراسم های عزاداری که در این ماه، نذورات و خورانیدن دهی دارند نیز اصولی را بمنظور سلامت عزاداران رعایت نمایند تا مشکلی برای این عزیزان ایجاد نشود. سفارش می شود پخت و پز در مکان هایی با شرایط بهداشتی مناسب صورت گیرد البته نیاز است تمامی افراد درگیر در توزیع آب و غذا دارای کارت بهداشت باشند و بهداشت فردی در هنگام توزیع آب و غذا، رعایت شود. از طرف دیگر مواد خام مصرفی باید سالم و بهداشتی باشد و از مواد غذایی مشمول بسته بندی مورد تأیید وزارت بهداشت استفاده گردد. استفاده از فرآورده های خام دامی با کشتار مجاز و یا بسته بندی شده مورد تأیید وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی کل کشور از دیگر سفارش ها به متولیان این امر است. همین طور ذبح و قربانی نباید در جلوی هیأت ها صورت گیرد. سفارش اکید دیگر این است که از نمک های بسته بندی ید دار تصفیه شده دارای مجوز ساخت از سازمان غذا و دارو در تهیه و پخت غذا استفاده گردد. در تهیه غذا هم باید از روغن های خوراکی دارای مجوز ساحت از سازمان غذا و دارو با ترانس پایین استفاده گردد. ظرف مناسب در آشپزی از دیگر سفارش ها است و از طرف دیگر باید از نگهداری مواد غذایی پخته شده در دمای محیط به مدت طولانی یعنی حداکثر دو ساعت خودداری شود. در صورت الزام به نگهداری بیش از دو ساعت، مواد غذایی باید در دمای کمتر از ۴ درجه سانتی گراد و یا در بالای ۶۳ درجه سانتی گراد (روی شمعک گاز) نگهداری شود تا درجه حرارت ماده غذایی به کمتر از ۶۳ درجه نرسد. غذای نذری نباید بیش از دو ساعت پیش از مصرف بسته بندی شده باشد. در همین زمینه برخی هیأت ها و نذر دهنده ها غذا را چند ساعت پیش از مصرف عزاداران بسته بندی می کنند که این کار موجب به خطر افتادن سلامت عزاداران می شود. بهتر است از نگهداری مواد غذایی خام و پخته شده در مجاورت همدیگر در یخچال و سردخانه خودداری شود. در صورت استفاده از ظروف یک بار مصرف برای توزیع مواد غذایی گرم باید از ظروف یک بار مصرف مناسب دارای مجوز از سازمان غذا و دارو استفاده و از توزیع نوشیدنی گرم و غذای پخته شده در ظروف یک بار مصرف فاقد مجوز و مشخصات و همین طور ظروف پلی استایرنی مانند ظروف پلاستیکی شفاف و نازک خودداری شود. در حوزه سلامت محیط نیز سفارش می شود که ضمن رعایت نظافت، شستشو و گندزدایی مستمر خدمات بهداشتی نسبت به نصب سیستم لوله کشی مایع دستشویی و یا نصب جای مایع دستشویی اقدام گردد. از طرف دیگر پسماندهای تولید شده نیز باید بصورت بهداشتی جمع آوری، انتقال و دفع شود. در مجاورت ایستگاه های صلواتی باید سطل یا کیسه جهت جمع آوری مرتب ظروف و لیوان های یک بار مصرف استفاده شده، وجود داشته باشد. همین طور با نصب تابلوها و یا اطلاعیه های ممنوعیت استعمال دخانیات، از استعمال مواد دخانی در محل های مسقف، پرهیز شود. آب شرب نیز باید سالم باشد و از توزیع آب، شربت و یا شیر فاقد بسته بندی در میان دسته های عزاداری و یا در مراسم ها، جدا خودداری شود. 1403/04/23 13:31:38 5.0 از 5 549 تگهای خبر: آب , بسته بندی , بهداشت , بیمار این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت جدیدترین ها غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی