روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیش گیری از آلزایمر کمک می کند محققان می گویند؛ مین فود: یک مطالعه جدید نشان میدهد که مکمل های روغن ماهی ممکنست به سالمندان پرخطر کمک نماید تا از بیماری آلزایمر دور بمانند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، پژوهشگران گزارش دادند که افراد مسن با خطر ژنتیکی بالا ابتلاء به آلزایمر در صورت مصرف کپسول های روغن ماهی، تجزیه کُندتر سلول های عصبی مغزشان را تجربه می کنند. به گفته مؤسسه ملی پیری، این افراد حامل نوع ژن APOE۴ هستند که خطر ابتلاء به آلزایمر را بیشتر می کند و با سن شروع پایین تر مرتبط می باشد. «ژن بومن»، محقق ارشد از بیمارستان عمومی ماساچوست، اظهار داشت: «این واقعیت که تجزیه یکپارچگی عصبی در افرادی که بطور تصادفی تحت درمان امگا ۳ قرار گرفتند و در معرض خطر ابتلاء به بیماری آلزایمر قرار دارند، کند شد، قابل توجه است و مستلزم انجام آزمایش بالینی بزرگ تر در جمعیت های متنوع تر در آینده است.» با این حال، پژوهشگران خاطرنشان کردند که مکمل های روغن ماهی بطور کلی برای همه افراد مسن مفید نیست. برای این مطالعه، پژوهشگران ۱۰۲ فرد ۷۵ ساله و بالاتر را که سطوح نسبتاً پایینی از اسیدهای چرب امگا ۳، ماده مفید روغن ماهی، داشتند، انتخاب کردند. محققان می گویند مکمل های روغن ماهی به عنوان وسیله ای برای بهبود عملکرد مغز در افراد دچار مشکلات حافظه مطرح می شود. شرکت کنندگان در شروع مطالعه و بعد از سه سال بدنبال ضایعات ماده سفید در مغز، اسکن مغزی MRI دریافت نمودند. همه آنها سطوح نسبتاً بالایی از ضایعات ماده سفید داشتند اما سالم بودند و زوال عقل نداشتند. بگفته پژوهشگران، این ضایعات می توانند توانایی رگ های خونی برای تغذیه سلول های مغز را مهار کنند و خطر ابتلاء به زوال عقل را در آینده بالا برند. از نیمی از شرکت کنندگان خواسته شد مکمل های روزانه روغن ماهی مصرف کنند و نیمی دیگر دارونما مبتنی بر دانه سویا مصرف کردند. به گفته پژوهشگران، اسکن های MRI کاهش جزئی در پیشرفت ضایعات ماده سفید در میان افرادی که روغن ماهی مصرف می کردند، نشان داد، اما به اندازه ای نبود که از نظر آماری مدلول دار باشد. با این حال، حاملان APOE۴ که روغن ماهی مصرف کردند، در مقایسه با گروه دارونما، یک سال بعد از شروع مصرف روغن ماهی، کاهش شایان توجهی در تجزیه یکپارچگی سلول های مغزشان تجربه کردند. بومن اظهار داشت: «این نخستین کارآزمایی پیش گیری از زوال عقل است که از ابزارهای پیشگیری مدرن مانند آزمایش خون و اسکن مغز استفاده می نماید تا نه فقط افراد در معرض خطر ابتلاء به زوال عقل، بلکه افرادی را که برای دریافت مداخلات تغذیه ای خاص مناسب هستند نیز شناسایی کند.» منبع: مین فود 1403/05/23 11:11:54 5.0 از 5 451 تگهای خبر: برند , بیمار , بیمارستان , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تکرر ادرار می تواند ناشی از کمبود منیزیم باشد رژیم غذایی گیاهی از بیماریهای مزمن مختلف پیشگیری می کند لزوم تکریم بیماران در اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع تمر هندی میوه ای ترش با فواید اعجاب انگیز برای سلامت بدن نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت عطر گرمی فیش حج فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها راهنمای کامل انتخاب شیرآلات توکار به علاوه معرفی بهترین مدلها برای دکوراسیون ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز منتشر شد سفارش به مادران شیرده در پیاده روی اربعین پربحث ترین ها آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟ خرید بازی به صورت اکانت ظرفیتی تکرر ادرار می تواند ناشی از کمبود منیزیم باشد رژیم غذایی گیاهی از بیماریهای مزمن مختلف پیشگیری می کند جدیدترین ها آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟ خرید بازی به صورت اکانت ظرفیتی تکرر ادرار می تواند ناشی از کمبود منیزیم باشد رژیم غذایی گیاهی از بیماریهای مزمن مختلف پیشگیری می کند نقشه ناامنی غذایی کشور باید بروزرسانی شود لزوم تکریم بیماران در اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع زمان برگزاری جشن شکوفه ها تمر هندی میوه ای ترش با فواید اعجاب انگیز برای سلامت بدن کمبود امگا ۳ عامل پنهان التهاب های مزمن تسهیل نام نویسی دانش آموزان ایثارگر در مدارس شاهد بدون محدودیت معدل تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی