کمبود امگا ۳ عامل پنهان التهاب های مزمن به گزارش مین فود، یک متخصص سلامت و تغذیه با اشاره به شیوع گسترده کمبود امگا 3 در سطح جهانی، اظهار داشت: عدم تعادل میان دو اسید چرب امگا 3 و 6، زمینه ساز بروز بیماریهای التهابی است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محمدرضا وفا، در برنامه «فراسو» رادیو سلامت با اعلان اینکه شایع ترین کمبود اسید چرب در دنیا، کمبود امگا ۳ است، اضافه کرد: امگا ۳ و امگا ۶ هر دو از اسیدهای چرب ضروری هستند که بدن انسان قادر به ساخت آنها نیست و باید بوسیله تغذیه تامین شوند. وی افزود: اما متاسفانه هم اکنون، مصرف امگا ۶ در رژیم غذایی مردم بسیار بالاتر از حد نیاز است و این مصرف بیش ازحد، خود می تواند آغازگر بیماری های التهابی باشد.» وفا با تکیه بر این که عدم تعادل میان امگا ۳ و امگا ۶، بدن را به سوی التهاب سوق می دهد، بیان نمود: این مورد به هیچ عنوان عجیب نیست، چونکه الگوی غذایی مردم جهان در چند دهه اخیر تغییر کرده و بیشتر به سوی مصرف امگا ۶ رفته اند. در حالیکه امگا ۳، که نقش ضدالتهابی دارد، به شدت در رژیم غذایی ما کم شده است. وی ضمن اشاره به منابع غذایی امگا ۳ اظهار داشت: ما منابع امگا ۳ را نمی شناسیم و نمی خوریم. ماهی های چرب، بذر کتان، روغن فلفل، و برخی مکمل ها همچون منابع مهم امگا ۳ هستند که در رژیم غذایی روزانه کمتر دیده می شوند. این کمبود بسیار جدی است و باید برای آن چاره ای اندیشید. وفا با اعلان اینکه مصرف حداقل یک عدد مکمل امگا ۳ در روز برای همه افراد سفارش می شود، اظهار داشت: اما اگر فردی گرفتار بیماری های خودایمنی، آلرژی یا مشکلات مفصلی باشد، مصرف بالاتر از یک عدد نیز مفید خواهد بود. وی افزود: البته مصرف بالاتر از دو یا سه عدد امکان دارد موجب بوی ناخوشایند ماهی در معده شود که برای برخی افراد آزاردهنده است. این متخصص تغذیه در آخر اظهار نمود: برخی افراد به اشتباه مکمل های امگا ۶ مصرف می کنند، در حالیکه بدن ما در حوزه امگا ۶ هیچ کمبودی ندارد. مشکل اصلی، کمبود امگا ۳ است. ازاین رو باید آگاهانه به سوی مصرف منابع امگا ۳ رفت و از مصرف بی رویه امگا ۶ پرهیز کرد. بطور خلاصه به گزارش مین فود به نقل از مهر، محمدرضا وفا، در برنامه فراسو رادیو سلامت با اشاره به اینکه شایع ترین کمبود اسید چرب در دنیا، کمبود امگا ۳ است، افزود: امگا ۳ و امگا ۶ هر دو از اسیدهای چرب ضروری هستند که بدن انسان قادر به ساخت آنها نیست و باید بوسیله تغذیه تامین شوند. وفا با اشاره به اینکه مصرف حداقل یک عدد مکمل امگا ۳ در روز برای همه افراد سفارش می شود، گفت: اما اگر فردی گرفتار بیماریهای خودایمنی، آلرژی یا مشکلات مفصلی باشد، مصرف بالاتر از یک عدد نیز مفید خواهد بود. منبع: minfood.ir 1404/06/23 09:18:38 5.0 از 5 265 تگهای خبر: ایمنی , برنامه , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط خالکوبی، واکنش بدن به واکسیناسیون را مختل می کند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته خالکوبی، واکنش بدن به واکسیناسیون را مختل می کند غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند جدیدترین ها خالکوبی، واکنش بدن به واکسیناسیون را مختل می کند غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی