محصولات تراریخته برچسب گذاری شوند سازمان غذا و دارو بخشنامه كرد؛ مین فود: اجرایی شدن مفاد دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط برچسب گذاری فرآورده های غذایی و آشامیدنی محصولات تراریخته، به دانشگاه های علوم پزشكی سراسر كشور بخشنامه شد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، وحید مفید سرپرست اداره كل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی طی بخشنامه ای به معاونین غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشكی سراسر كشور خواهان اجرایی شدن مفاد دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط برچسب گذاری فرآورده های غذایی و آشامیدنی در مورد محصولات تراریخته تولیدی و وارداتی شد.در متن این نامه خطاب به معاونین غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشكی آمده است؛ پیرو بخشنامه شماره ۱۹۹۷۹/۶۵۵/د مورخ ۲۹/۹/۹۳ در مورد «دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط برچسب گذاری فرآورده های غذایی و آشامیدنی»، دستور فرمایید در مورد محصولات تراریخته ضمن رعایت مفاد دستورالعمل توسط تولیدكنندگان و واردكنندگان، تبصره ذیل(صفحه ۳۲ دستورالعمل مذكور بعد از بند ۱۵ )، به نحو مقتضی به اطلاع تولیدكنندگان و واردكنندگان مشمول رسانیده شود.تبصره۲- چنانچه برچسب گذاری دقیق مطابق این ضابطه بر روی محصولات تراریخته توسط وارد كنندگان و تولید كنندگان رعایت نگردد مجوزهای بهداشتی آنها توسط سازمان غذا و دارو تعلیق خواهد شد و در اختیار مراجع قانونی قرار داده می شوند. 1396/12/29 17:49:34 5.0 از 5 4803 تگهای خبر: پزشك , دارو , غذا , محصولات این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جدیدترین ها کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی