واكسن صادراتی زبان دیپلماسی علمی ایران است

رئیس موسسه رازی :

واكسن صادراتی زبان دیپلماسی علمی ایران است مین فود: كرج- رئیس موسسه تحقیقات واكسن وسرم سازی رازی با اشاره به ظرفیت ها ودستاوردهای علمی موسسه از واكسن صادراتی این مركز بزرگ تحقیقاتی كشور بعنوان زبان دیپلماسی علمی ایران نام برد.


به گزارش مین فود به نقل از ایرنا، دكتر علی اسحاقی در چهلمین نشست شورای مركزی سازمان نظام دامپزشكی كه عصر دوشنبه در موسسه رازی برگزار شد، ضمن معرفی، تشریح فعالیت ها، تولیدات و برنامه های این موسسه، اضافه كرد: تولیداتی كه توسط موسسه رازی انجام می گردد در هیچ مركزی در كشور به این وسعت وجود ندارد اما متاسفانه توجه شایسته ای به این صنعت نمی گردد.
وی با ابراز تاسف از اینكه تحلیل نادرستی از واكسن در كشور وجود دارد، تصریح كرد: واكسن سازی مانند سایر صنایع تولیدی در كشور نیست و بعنوان صنعتی استراتژیك مطرح بوده و از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشد.
رئیس موسسه رازی با تاكید بر اینكه نباید نگاه تجاری به صنعت واكسن سازی داشته باشیم، اظهار داشت: سلامتی جامعه كه با واكسن برای كنترل و پیشگیری از بیماری ها، تامین می گردد را نمی توان با دلار و هزینه های صرف شده اندازگیری كرد.
وی نیاز به علوم بین رشته ای و تكنیك های بالا در صنعت واكسن سازی را از موارد مهم عنوان نمود وافزود: تجهیزات با تكنولوژی های جدید، مدیریت و تمركز علمی بالا، پیچیدگی مقررات جهانی در تولید واكسن، عدم امكان جذب نخبگان، عدم حمایت های لازم و به موقع از موسسه، جایگاه تشكیلاتی و ضعف ارتباطات موسسه و مواردی از این دست را ازنكات مهم برای پیشرفت و توسعه موسسه و صنعت واكسن سازی در كشوراست كه باید به آن توجه گردد.
اسحاقی تصریح كرد: با عنایت به تهدیدات بیولوژیك ناشی از تغییرات اكوسیستم و بیوتروریسم، فعالیت موسسه رازی در كشور از اهمیت و لزوم بسیار بالایی برخوردار می باشد.
وی با تاكید بر اینكه باید نگاه ویژه به جایگاه موسسه رازی و صنعت واكسن سازی در كشور داشته باشیم، ادامه داد: واكسن می تواند بعنوان زبان دیپلماسی قوی برای كشور باشد و فرهنگ وتوانایی علمی ایرانی را به سایر نقاط جهان منعكس كند.
رئیس موسسه رازی با تاكید بر ضرورت بروزرسانی تجهیزات موسسه و تخصیص بودجه در این زمینه، اظهار داشت: برنامه استراتژیك با همكاری اساتید دانشگاه صنعتی شریف برای موسسه تدوین شده كه افزایش سهم بازار جهانی واكسن های دام و طیور، افزایش سهم در آمدی از بخش های غیرتولیدی كه همان فروش فناوری و تجاری سازی است و مواردی از این قبیل از اهداف این برنامه به حساب می آید.
وی با اشاره به اینكه سند تجاری سازی توسط وزیر جهاد كشاورزی به موسسه ابلاغ گردیده، اضافه كرد: موضوعی با عنوان خصوصی سازی در موسسه رازی مطرح نیست بلكه برون سپاری دانش فنی در این سند مورد توجه قرار گرفته و بر آن تاكید گردیده است.
اسحاقی در بخش دیگری از این نشست با تاكید بر لزوم توجه به تولید واكسن فلج اطفال تزریقی در كشور، بیان كرد: این مورد كه واكسن فلج اطفال تزریقی بعنوان بحث جدی بیوتروریسم مطرح است، 3 سال پیش توسط موسسه رازی عنوان شد كه متاسفانه امروز مورد توجه قرار گرفته و اگر به آن نپردازیم كشور با چالش جدی مواجه خواهد شد.
موسسه تحقیقاتی واكسن و سرم سازی رازی از سال 1303 كار خویش را كرج شروع كرده و بعنوان قدیمی ترین مركز تولید واكسن و سرم های درمانی در كشور فعالیت می كند.
6156/ 6155


1397/03/02
20:49:35
5.0 از 5
4737
تگهای خبر: علم
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۲
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است