واكسن صادراتی زبان دیپلماسی علمی ایران است رئیس موسسه رازی : مین فود: كرج- رئیس موسسه تحقیقات واكسن وسرم سازی رازی با اشاره به ظرفیت ها ودستاوردهای علمی موسسه از واكسن صادراتی این مركز بزرگ تحقیقاتی كشور بعنوان زبان دیپلماسی علمی ایران نام برد. به گزارش مین فود به نقل از ایرنا، دكتر علی اسحاقی در چهلمین نشست شورای مركزی سازمان نظام دامپزشكی كه عصر دوشنبه در موسسه رازی برگزار شد، ضمن معرفی، تشریح فعالیت ها، تولیدات و برنامه های این موسسه، اضافه كرد: تولیداتی كه توسط موسسه رازی انجام می گردد در هیچ مركزی در كشور به این وسعت وجود ندارد اما متاسفانه توجه شایسته ای به این صنعت نمی گردد. وی با ابراز تاسف از اینكه تحلیل نادرستی از واكسن در كشور وجود دارد، تصریح كرد: واكسن سازی مانند سایر صنایع تولیدی در كشور نیست و بعنوان صنعتی استراتژیك مطرح بوده و از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشد. رئیس موسسه رازی با تاكید بر اینكه نباید نگاه تجاری به صنعت واكسن سازی داشته باشیم، اظهار داشت: سلامتی جامعه كه با واكسن برای كنترل و پیشگیری از بیماری ها، تامین می گردد را نمی توان با دلار و هزینه های صرف شده اندازگیری كرد. وی نیاز به علوم بین رشته ای و تكنیك های بالا در صنعت واكسن سازی را از موارد مهم عنوان نمود وافزود: تجهیزات با تكنولوژی های جدید، مدیریت و تمركز علمی بالا، پیچیدگی مقررات جهانی در تولید واكسن، عدم امكان جذب نخبگان، عدم حمایت های لازم و به موقع از موسسه، جایگاه تشكیلاتی و ضعف ارتباطات موسسه و مواردی از این دست را ازنكات مهم برای پیشرفت و توسعه موسسه و صنعت واكسن سازی در كشوراست كه باید به آن توجه گردد. اسحاقی تصریح كرد: با عنایت به تهدیدات بیولوژیك ناشی از تغییرات اكوسیستم و بیوتروریسم، فعالیت موسسه رازی در كشور از اهمیت و لزوم بسیار بالایی برخوردار می باشد. وی با تاكید بر اینكه باید نگاه ویژه به جایگاه موسسه رازی و صنعت واكسن سازی در كشور داشته باشیم، ادامه داد: واكسن می تواند بعنوان زبان دیپلماسی قوی برای كشور باشد و فرهنگ وتوانایی علمی ایرانی را به سایر نقاط جهان منعكس كند.رئیس موسسه رازی با تاكید بر ضرورت بروزرسانی تجهیزات موسسه و تخصیص بودجه در این زمینه، اظهار داشت: برنامه استراتژیك با همكاری اساتید دانشگاه صنعتی شریف برای موسسه تدوین شده كه افزایش سهم بازار جهانی واكسن های دام و طیور، افزایش سهم در آمدی از بخش های غیرتولیدی كه همان فروش فناوری و تجاری سازی است و مواردی از این قبیل از اهداف این برنامه به حساب می آید. وی با اشاره به اینكه سند تجاری سازی توسط وزیر جهاد كشاورزی به موسسه ابلاغ گردیده، اضافه كرد: موضوعی با عنوان خصوصی سازی در موسسه رازی مطرح نیست بلكه برون سپاری دانش فنی در این سند مورد توجه قرار گرفته و بر آن تاكید گردیده است. اسحاقی در بخش دیگری از این نشست با تاكید بر لزوم توجه به تولید واكسن فلج اطفال تزریقی در كشور، بیان كرد: این مورد كه واكسن فلج اطفال تزریقی بعنوان بحث جدی بیوتروریسم مطرح است، 3 سال پیش توسط موسسه رازی عنوان شد كه متاسفانه امروز مورد توجه قرار گرفته و اگر به آن نپردازیم كشور با چالش جدی مواجه خواهد شد. موسسه تحقیقاتی واكسن و سرم سازی رازی از سال 1303 كار خویش را كرج شروع كرده و بعنوان قدیمی ترین مركز تولید واكسن و سرم های درمانی در كشور فعالیت می كند.6156/ 6155 1397/03/02 20:49:35 5.0 از 5 4694 تگهای خبر: علم این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط هیچ گاه در طبیعت سراغ قارچ ها نروید پرمخاطب ترین سایت اقتصادی رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی