ارتباط مصرف گوشت فرآوری شده با شیدایی یافته محققان نشان داد مین فود: تهران- یافته های مطالعه گروهی از محققان در دانشگاه پزشكی جان هاپكینگز آمریكا نشان داده است نیترات (ماده موجود در گوشت های فراوری شده) می تواند منجر به شكلی بیماری روانی به نام «شیدایی» شود. به گزارش روز جمعه گروه علمی ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی علمی و پزشكی ساینس دیلی(science daily) برپایه یافته های این مطالعه، افرادی كه به علت یك دوره شدید بیماری بستری شده اند، سه برابر بیشتر از افرادی كه سابقه ای جدی از هر نوع اختلال روانی نداشته اند گوشت های فراوری شده محتوی نیترات مصرف كرده اند. براساس این گزارش، آزمایش روی نمونه های حیوانی هم نشان داد فقط چند هفته پس از مصرف مواد حاوی نیترات، این نمونه ها علائم بیشتری از بیماری شیدایی همچون بیش فعالی را دارند.عوامل ژنتیكی و محیطی با بیماری شیدایی مرتبط می باشد با این وجود نتوانسته اند دلیل اصلی مبتلا شدن به بیماری را توضیح دهند و محققان به شدت به دنبال عوامل محیطی مانند رژیم غذایی هستند كه در شدت و كاهش آن نقش دارد.رابرت یالكین(Robert Yolken) پزشك و استاد دانشگاه جان هاپكینز و محقق ارشد این مطالعه می گوید: تحقیقات آتی می تواند منجر به دست یافتن به رژیم هایی شود كه شدت دوره های بیماری را در افراد مبتلا به آن و بیماری دوقطبی كم كند. بیماری شیدایی كه با علائمی همچون بی خوابی، بیش فعالی و احساس سرخوشی شناسایی می شود، با افزایش انرژی و سرخوشی در فرد همراه می باشد و چند هفته به طول می انجامد و معمولا در افراد مبتلا به اختلال دوقطبی مشاهده می گردد اما احتمال دارد در افراد مبتلا به شیزوفرنی هم دیده شود. حالات شیدایی می تواند سبب رفتارهای مخاطره آمیز همچون توهم شدید در افراد شود، به این دلیل خیلی از بیمارانی كه نوع شدیدی از آن را بروز می دهند در بیمارستان بستری می شوند. یالكین و همكارانش در بازه ای یك دهه ای از سال 2007 تا 2017، مطالعه پیوسته ای را انجام داده و داده های در رابطه با سلامت و بهداشت، رژیم غذایی و خصوصیات جمعیت شناختی یك هزار و 101 نفر افراد 18 تا 65 سال مبتلا به اختلالات روانشناختی و افراد سالم را گردآورده و تحلیل كرده اند. نزدیك به 55 درصد مشاركت كنندگان در این طرح زن، 55 درصد از نژاد قفقازی و 36 درصد افراد رنگین پوست بودند. افراد مبتلا به اختلالات روانی از میان بیمارانی انتخاب شدند كه در بیمارستان «شپرد پرد» در بالتیمور آمریكا دوره های درمانی را طی می كردند. افراد سالم در این مطالعه هم با استفاده از اعلام فراخوان در دانشگاه ها و تاسیسات بهداشتی و درمانی محلی برگزیده شده اند. تحقیق در مورد سوابق آنها در سال های 2007 تا 2017 نشان داد افرادی كه به علت بیماری شیدایی بستری شده اند، به صورت تقریبی سه و نیم برابر بیشتر از افراد بدون سابقه اختلال روانی گوشت فراوری شده مصرف كرده اند. یالكین می گوید: ما رژیم های غذایی متفاوتی را بررسی كردیم و گوشت های فراوری شده به صورت خاص تاثیر مشخصی داشت. نیترات از مدت ها پیش در گوشت های فراوری شده استفاده شده و تحقیقات نشان داده همینطور با مبتلا شدن به بعضی سرطان ها و بیماری های مغزی و روانی مرتبط می باشد.یافته های این تحقیق در نشریه روانشناسی مولكولی هم به تفصیل انتشار یافته است.علمی**9157** 2023 1397/04/31 19:45:07 5.0 از 5 4666 تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , علم این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی