به گزارش مین فود به نقل از مهر، سمیره صباح اضافه كرد: برای اطمینان از رسیدن محصول سالم به دست مصرف كننده، همه واحدهای تولید كننده آبلیمو هم همانند سایر فراورده ها موظف هستند بر مبنای ضوابط سازمان غذا ودارو و تحت نظارت مسئول فنی و واحدهای تابعه معاونتهای غذا و دارو اقدام نمایند. وی درباره چگونگی فرآیند تولید مواد غذایی و نظارت بر آن اضافه كرد: بعد از كسب پروانه ساخت توسط تولیدكنندگان از سازمان غذا و دارو و اعلام تمام فرمالاسیون مواد كارشناسان فنی سازمان و معاونتهای غذا و دارو رصد می كنند كه نام دقیق تمام مواد افزودنی و به كار رفته در فراورده نهایی، روی برچسب محصولات، بطور دقیق درج شود. صباح با تاكید بر جایگاه مهم مسئول فنی افزود: وظیفه اوست كه مشخص كند در خط تولید دقیقا چه مواد افزودنی و در چه حدی استفاده گردد. معاون اداره كل نظارت بر امور غذایی سازمان غذا و دارو درباره علت درج مواد افزودنی روی برچسب محصولات خاطرنشان كرد: ممكن است بعضی از مواد برای مصرف كنندگان حساسیت و آلرژی تولید كنند ضمن آنكه برای آگاهی از میزان و ضابطه مند بودن مواد افزودنی اصولا اجبار وجود دارد كه مواد افزودنی روی برچسب محصولات دیده شود. وی در انتها به عنوان درج شده «طبیعی» بر روی آبلیموها هم اشاره كرد و اظهار داشت: برای واحدهایی از تولید كنندگان آبلیمو پروانه ساخت تحت عنوان «آبلیموی طبیعی» صادر می گردد كه از خصوصیت های آن برخوردار باشند در غیر این صورت با آنهایی كه تخلف كرده باشند، برخورد قانونی بعمل می آید.