برچسب گذاری موادغذایی مشمول تراریختگی، نمونه برداری در كارخانجات در گفتگو با مهر مطرح شد؛ مین فود: مدیركل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، به تشریح دستورالعمل برچسب گذاری موادغذایی مشمول تراریختگی، كه به معاونین غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشكی ابلاغ گردیده است، پرداخت. دكتر وحید مفید در گفتگو با خبرنگار مهر، به اجبار كارخانجات تولید مواد غذایی كه می بایست از برچسب تراریختگی استفاده كنند، اشاره نمود و اظهار داشت: با عنایت به مشكلاتی كه در اجرای برچسب گذاری محصولات غذایی بر اساس سنجش كمی تركیبات تراریخته در عمل محتمل است، مقرر شد پس از این تمامی محصولات غذایی حاصل از دانه های روغنی نظیر ذرت، سویا، كلزا، و پنبه دانه تراریخته به صورت خاص و یا تركیبی با هر درصدی هم لگو شوند و هم در مقابل جزء تراریخته عبارت «تغییر یافته ژنتیكی یا تراریخته» درج شود. وی توضیح داد: در واقع بحث كمیت سنجی مطرح نبوده و صرفا وجود و یا عدم وجود جزء تراریخته در فرمولاسیون محصول، برچسب آن را مشمول درج لگو و عبارت ترایختگی می كند. مفید تصریح كرد: در صورتیكه متقاضی بنا بر مستندات معتبر مدعی عدم تراریختگی محصول باشد باید فرم تعهدنامه عدم تراریختگی مطابق با دستورالعمل اجرایی وزارت بهداشت در مورد موجود زنده تغییر ژنتیكی یافته و فرآورده های آن در رابطه با مواد غذایی را تكمیل كرده و با سایر مستندات در محلی مناسب كه دسترسی همكاران ناظر در دانشگاه های علوم پزشكی به سهولت میسر باشد، نگهداری نمایند. مدیركل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، اظهارداشت: طبق این دستورالعمل، از محموله های تراریخته به صورت رندم نمونه برداری جهت راستی آزمایی تعهد عدم تراریختگی صورت خواهد گرفت. مفید اضافه كرد: با عنایت به اینكه در بعضی از كارخانجات از قبل مقادیری برچسب موجود است، لازم است تمامی موجودی برچسب های مواد غذایی مشمول كارخانجات تحت نظارت دقیقا شمارش شده و زمان اتمام آنها از سوی واحد تولیدی به صورت منطقی مشخص شود. وی اظهار داشت: مقرر گردیده تا آخر برچسب های موجود درج لگو تراریختگی و عبارت تراریخته در مقابل جزء تراریخته با «جت پرینتر» و پس از اتمام موجودی برچسب های هر كارخانه، لگو و عبارت تراریخته در برچسب های جدید با شرایطی كه در بخشنامه های قبلی اعلام شده، چاپ شود. 1397/07/01 00:15:22 5.0 از 5 4633 تگهای خبر: پزشك , دارو , سازمان غذا و دارو , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط علت نامرئی بیماری پارکینسون پدیدار شد ارتباط خواب خوب با کاهش خطر مبتلا شدن به عفونت دو رژیم غذایی سالم که در کاهش ریسک مبتلاشدن به آلزایمر موثرند بی خوابی احتمال حمله قلبی را زیاد می کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تعمیر گیربکس اتوماتیک تعمیر یخچال چاپ چسب خرید نایلون حبابدار خرید و فروش خودرو دوچرخه ثابت طراحی سایت فیش حج نایلون حبابدار نایلون حبابدار نمایندگی گن ساعت شنی آنچری کلمبیا نوار خطر پربیننده ترین ها خدمات سئو سایت فراخوان سازمان جهانی بهداشت برای تأمین نیازهای بهداشتی در زلزله ترکیه و سوریه بهترین سالن های زیبایی کرج خرید تجهیزات تعمیرگاهی پربحث ترین ها سفارش های تغذیه ای به روزه داران نوجوان و سالمند چگونه تشنگی در ساعات روزه داری را کاهش دهیم آخرین وضعیت کرونا در کشور رشد 43 درصدی شرکت های دانش بنیان سلامت در یک سال قبل جدیدترین ها سفارش های تغذیه ای به روزه داران نوجوان و سالمند چگونه تشنگی در ساعات روزه داری را کاهش دهیم آخرین وضعیت کرونا در کشور رشد 43 درصدی شرکت های دانش بنیان سلامت در یک سال قبل مهم ترین نکات تغذیه ای که باید در وعده سحری رعایت شود علت نامرئی بیماری پارکینسون پدیدار شد شناسایی ۹۴۲ بیمار جدید کووید ۱۹ تنور داغ تبلیغات کاهش وزن تا عید نمایندگی زیمنس ارتباط خواب خوب با کاهش خطر مبتلا شدن به عفونت تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ برنامه پزشك ایمنی