مغزیجات آجیلی بخورید تا لاغر بمانید محققان عنوان می كنند؛ مین فود: محققان عنوان می كنند مصرف مغزیجاتی نظیر گردو، بادام، فندق و بادام زمینی می توانند در كاهش وزن و همین طور كاهش احتمال چاقی موثر باشند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، یافته ها نشان داده است افرادی كه مغزیجات آجیلی می خورند نه تنها اضافه وزن كمتری دارند بلكه از شانس 5 درصدی كاهش ریسك چاقی و اضافه وزن هم برخوردار می باشند. در گذشته این تصور وجود داشت كه مغزیجات آجیلی یك ماده غذایی پرچرب با كالری بالا هستند، و گزینه مناسبی برای افرادی كه می خواهند كاهش وزن داشته باشند نیست. اما حال محققان دریافته اند كه مغزیجات آجیلی منبع غنی انرژی، چربی های خوب، پروتئین، ویتامین ها، مواد معدنی و فیتوشیمیایی ها هستند. مغزیجات آجیلی با انواع فواید سلامت، همچون پیری سالم و عملكرد حافظه، بخصوص در افراد مسن، مرتبط می باشد. 1397/09/17 20:35:22 5.0 از 5 4625 تگهای خبر: اضافه وزن , چاقی , چربی , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رژیم غذایی مناسب برای سلامت قلب افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ مولتی ویتامین ها در افزایش طول عمر بی تاثیرند تاثیر رژیم غذایی در مبتلاشدن به افسردگی را جدی بگیرید جایگزین های گوشت برای قلب سالم تر هستند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی