2 آنزیم واكنش زنجیره ای در آزمایشگاه دانشگاه ارومیه تولید شد مین فود: رییس پژوهشكده زیست فناوری دانشگاه ارومیه اظهار داشت: تولید آزمایشگاهی 2 آنزیم پرمصرف در واكنش های زنجیره ای پلیمراز (PCR) با نام های «Pfu» و «Taq DNA polymerase» در این پژوهشكده با موفقیت انجام شد. نوروز دلیر روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اضافه كرد: آنزیم اول با نام «Pfu» در واكنش زنجیره ای پلیمراز «PCR» تشخیصی و تحقیقاتی /انگشت نگاری دی ان ای/ استفاده میگردد.وی افزود: آنزیم دوم با نام «Taq DNA polymerase» باز در واكنش زنجیره ای پلیمراز «PCR» كه نیاز به دقت بالا همچون تعیین توالی «DNA» و كلون سازی ژن دارد، مورد استفاده قرار می گیرد.رییس پژوهشكده زیست فناوری دانشگاه ارومیه افزود: این آنزیم ها با صرف هزینه های ارزی بالا از خارج وارد میگردد و با تولید انبوه و صنعتی آن، كشور از واردات بی نیاز میگردد.دلیرژ بیان كرد: این آنزیم ها با اجرای طرح تولید محور دكتر مهدی ایمانی، استاد بیوشیمی دانشكده دامپزشكی و با همكاری «رویا سرخوش» دانشجوی كارشناسی ارشد بیوشیمی به دست آمده است.به گزارش مین فود به نقل از ایرنا دانشگاه ارومیه با داشتن 11 دانشكده و مركز آموزش عالی، پنج پژوهشكده و مركز مطالعاتی، تحقیقاتی و خدماتی، پردیس دانشگاهی، مركز آموزش زبان، مركز نیمه حضوری، مركز رشد، موزه تاریخ طبیعی و با بیشتر از 17 هزار نفر دانشجو /روزانه، شبانه و نیمه حضوری/، 532 نفر هیات علمی و بورسیه و 637 نفر كادر اداری به فعالیت آموزشی و تحقیقاتی خود ادامه می دهد.9918/3072 1397/10/11 13:57:32 5.0 از 5 5320 تگهای خبر: پزشك , خدمات , علم این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها جدیدترین ها ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی