2 آنزیم واكنش زنجیره ای در آزمایشگاه دانشگاه ارومیه تولید شد مین فود: رییس پژوهشكده زیست فناوری دانشگاه ارومیه اظهار داشت: تولید آزمایشگاهی 2 آنزیم پرمصرف در واكنش های زنجیره ای پلیمراز (PCR) با نام های «Pfu» و «Taq DNA polymerase» در این پژوهشكده با موفقیت انجام شد. نوروز دلیر روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اضافه كرد: آنزیم اول با نام «Pfu» در واكنش زنجیره ای پلیمراز «PCR» تشخیصی و تحقیقاتی /انگشت نگاری دی ان ای/ استفاده میگردد.وی افزود: آنزیم دوم با نام «Taq DNA polymerase» باز در واكنش زنجیره ای پلیمراز «PCR» كه نیاز به دقت بالا همچون تعیین توالی «DNA» و كلون سازی ژن دارد، مورد استفاده قرار می گیرد.رییس پژوهشكده زیست فناوری دانشگاه ارومیه افزود: این آنزیم ها با صرف هزینه های ارزی بالا از خارج وارد میگردد و با تولید انبوه و صنعتی آن، كشور از واردات بی نیاز میگردد.دلیرژ بیان كرد: این آنزیم ها با اجرای طرح تولید محور دكتر مهدی ایمانی، استاد بیوشیمی دانشكده دامپزشكی و با همكاری «رویا سرخوش» دانشجوی كارشناسی ارشد بیوشیمی به دست آمده است.به گزارش مین فود به نقل از ایرنا دانشگاه ارومیه با داشتن 11 دانشكده و مركز آموزش عالی، پنج پژوهشكده و مركز مطالعاتی، تحقیقاتی و خدماتی، پردیس دانشگاهی، مركز آموزش زبان، مركز نیمه حضوری، مركز رشد، موزه تاریخ طبیعی و با بیشتر از 17 هزار نفر دانشجو /روزانه، شبانه و نیمه حضوری/، 532 نفر هیات علمی و بورسیه و 637 نفر كادر اداری به فعالیت آموزشی و تحقیقاتی خود ادامه می دهد.9918/3072 1397/10/11 13:57:32 5.0 از 5 5061 تگهای خبر: پزشك , خدمات , علم این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اهداف سایت ITFF وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد شروع ثبت نام پزشکان داوطلب برای خدمت رسانی در اربعین امسال سفارش های تغذیه ای طب ایرانی برای تابستان نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی