شرط درج عنوان تراریخته بر روی بسته بندی موادغذایی سخنگوی سازمان غذا و دارو مطرح كرد؛ به گزارش مین فود سخنگوی سازمان غذا و دارو، درج عنوان تراریخته بر روی بسته بندی مواد غذایی كه حاوی مواد اولیه با منشأ تراریخته هستند، الزامی دانست. به گزارش مین فود به نقل از مهر، كیانوش جهانپور، اظهار داشت: برخی دانه های روغنی همچون ذرت، سویا و كلزای وارداتی، تراریخته هستند و روغن و یا هر فرآورده غذایی استحصال شده از آن، مشمول ضوابط برچسب گذاری محصولات تراریخته و تغییر ژنتیكی یافته می شود، البته این ضابطه و این برچسب صرفاً احترام به مشتری و فراهم كردن قدرت انتخاب برای مصرف كننده است و هیچ ارتباطی با ایمنی و سلامت آن فرآورده ندارد.سخنگوی سازمان غذا و دارو، اضافه كرد: قدر مسلم، فرآورده ای كه با ضوابط سازمان غذا و دارو تولید و عرضه گردد، فارغ از تراریخته یا غیر تراریخته ایمن و سالم به حساب می آید و اقدام شركت ها در درج عنوان مربوطه یك نكته مثبت اخلاقی، قانونی و حرفه ای است.وی با تاكید بر اینكه درج عبارت تراریخته هیچ ارتباطی با مبحث تولید اسنك های حجیم شده بر پایه غلات از ذرت دامی ندارد، اظهار داشت: بخشی از مشكلات شركت های استفاده كننده از ذرت های دامی، همین عدم صداقت و عدم رعایت ضوابط فنی و استانداردهای بهداشتی بوده و این دو مبحث را به هم پیوند نزنیم. 1397/12/18 15:15:49 5.0 از 5 5047 تگهای خبر: ایمنی , بسته بندی , دارو , سازمان غذا و دارو این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات واردات برنج طلایی تراریخته از فیلیپین کذب است سامانه تیتک سریع ترین راه دسترسی به شیرخشک نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی