جلوگیری از سوزش معده با اجتناب از مصرف برخی مواد خوراكی نكته سلامت؛ مین فود: سوزش معده ناشی از بازگشت اسید معده به سمت مری است كه به رفلاكس هم مشهور است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، سوزش معده یكی از دردهای بسیار رایج معده در میان بیشتر افراد است كه بایستی مورد درمان قرار گیرد. سوزش معده به احساس سوزش و ناراحتی در معده گفته می شود كه در بعضی موارد، درد آن تا وسط قفسه سینه باز ادامه پیدا می كند ولی یك مشكل گوارشی است. محققان سفارش می كنند برای كاهش احتمال سوزش معده از مصرف برخی مواد خوراكی اجتناب نمائید: - مركبات نظیر پرتقال، گریپ فروت و لیمو. - غذاهای پرچرب نظیر پنیر و آووكادو. - سیر و پیاز. - غذاهای تند نظیر فلفل قرمز و سس كچاپ. - مشروبات الكلی و قهوه. 1398/01/17 15:05:37 5.0 از 5 4698 تگهای خبر: خوراكی , درد , درمان , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ادغام خدمات طب ایرانی در سیستم سلامت افتتاح ۱۳۷ پروژه سازمان اورژانس کشور به شکل همزمان شیرخشک در داروخانه ها بدون محدودیت توزیع می شود کلید سلامت روده ها نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام پربیننده ترین ها لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! پربحث ترین ها استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ ادغام خدمات طب ایرانی در سیستم سلامت اکسیر سلامتی برای ذهن و بدن افتتاح ۱۳۷ پروژه سازمان اورژانس کشور به شکل همزمان جدیدترین ها استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ ادغام خدمات طب ایرانی در سیستم سلامت اکسیر سلامتی برای ذهن و بدن افتتاح ۱۳۷ پروژه سازمان اورژانس کشور به شکل همزمان صرفه جویی ۲ میلیارد دلاری با تولید داروهای بایوتکنولوژی شیرخشک در داروخانه ها بدون محدودیت توزیع می شود ویتامین ها عاملی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان اشکال محیط زیست به ساخت مرکز فرآوری انتقال خون در شهر پرند ایران نتوانسته از ظرفیت بازار حلال استفاده کند کدام روغن های خوراکی برای پخت و پز مناسب می باشد تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی