خوردن ماهی ریسك مبتلاشدن به آسم را تا ۷۰ درصد می كاهد محققان استرالیایی می گویند؛ مین فود: نتایج تحقیقات نشان می دهد مصرف روغن ماهی كه سرشار از اسیدهای چرب اُمگا۳ است می تواند ریسك مبتلاشدن به آسم را تا ۷۰ درصد كم كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، روغن ماهی سرشار از اسیدهای چرب پلی اشباع نشده و حاوی اسیدهای چرب اُمگا ۳ و ۶ است كه نقش مهمی در رشد و عملكرد عادی مغز و سیستم عصبی مركزی دارد.«آندراس لوپاتا»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه جیمز كوك استرالیا، در این باره می گوید: «برخی انواع اسیدهای چرب پلی اشباع نشده از روغن های دریایی با كاهش قابل توجه ریسك ابتلاء به آسم یا علائم شبه آسم تا ۶۲ درصد مرتبط هستند، درحالیكه مصرف زیاد این اسیدهای حاصل از روغن های گیاهی با افزایش خطر ابتلاء به آسم تا ۶۷ درصد مرتبط می باشد.»حدود ۳۳۴ میلیون نفر در جهان مبتلا به بیماری آسم هستند و سالانه حدود ۲۵۰ هزار نفر به سبب این بیماری می میرند.لوپاتا در ادامه می افزاید: «حتی با وجود احتمال وجود آلاینده های نظیر جیوه در بعضی از ماهی ها، فواید ماهی و غذاهای دریایی به مراتب ارزشمندتر از ریسك های احتمالی آن است.»در این مطالعه، تیم تحقیق ۶۴۲ نفر را كه در كارخانه فرآوری ماهی در روستای در آفریقای جنوبی كار می كردند بررسی كردند. 1398/01/24 15:46:33 5.0 از 5 4339 تگهای خبر: بیمار , بیماری , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اکسیر سلامتی برای ذهن و بدن صرفه جویی ۲ میلیارد دلاری با تولید داروهای بایوتکنولوژی شیرخشک در داروخانه ها بدون محدودیت توزیع می شود ویتامین ها عاملی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام پربیننده ترین ها لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! پربحث ترین ها استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ ادغام خدمات طب ایرانی در سیستم سلامت اکسیر سلامتی برای ذهن و بدن افتتاح ۱۳۷ پروژه سازمان اورژانس کشور به شکل همزمان جدیدترین ها استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ ادغام خدمات طب ایرانی در سیستم سلامت اکسیر سلامتی برای ذهن و بدن افتتاح ۱۳۷ پروژه سازمان اورژانس کشور به شکل همزمان صرفه جویی ۲ میلیارد دلاری با تولید داروهای بایوتکنولوژی شیرخشک در داروخانه ها بدون محدودیت توزیع می شود ویتامین ها عاملی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان اشکال محیط زیست به ساخت مرکز فرآوری انتقال خون در شهر پرند ایران نتوانسته از ظرفیت بازار حلال استفاده کند کدام روغن های خوراکی برای پخت و پز مناسب می باشد تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی