ارتباط چاقی با كاهش آنتی بادی روده مین فود: پزشكان اعتقاد دارند كه چاقی با از بین رفتن آنتی بادی روده و افزایش مقاومت به انسولین مرتبط می باشد. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، یافته ها نشان داده است گزینه های غذایی افراد می تواند بر سیستم ایمنی آنان اثر گذاشته و آنان را در مقابل خطر مبتلاشدن به بیماری دیابت لطمه پذیر سازد. چاقی می تواند آنتی بادی های موسوم به ایمنوگلوبولین A را مجبور سازد تا به بافت های معده نفوذ كرده كه به التهاب منجر می شود. در این شرایط بدن در معرض خطر مقاومت به انسولین قرار می گیرد. یكی از پژوهشگران این مطالعه از دانشگاه تورنتو اظهار داشت: ایمنوگلوبولین A بطور طبیعی در بدن تولید می شود و برای تنظیم باكتری های موجود در روده حیاتی هستند. این آنتی بادی همچون مكانیزم دفاعی عمل كرده و به خنثی ساختن باكتری های خطرناكی كه از تغییرات محیطی همچون رژیم غذایی پرچرب سود می برند، كمك می نماید. در این بررسی پژوهشگران كانادایی تعدادی موش با میزان سطح پایین آنتی بادی ایمنوگلوبولین A و تعدادی موش با میزان طبیعی از این آنتی بادی را برای مدت ۱۴ هفته با رژیم غذایی پرچرب تغذیه كردند. به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، پژوهشگران مشاهده نمودند موش هایی كه با كمبود این آنتی بادی مواجه بودند در مقایسه با گروه دیگر در این بازه زمانی به مقاومت انسولینی مبتلا شدند. منبع: مین فود 1398/05/23 15:06:18 5.0 از 5 4272 تگهای خبر: ایمنی , برند , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی