مصرف قهوه سبب كاهش ریسك سنگ كیسه صفرا می شود محققان دانماركی پی بردند؛ مین فود: پژوهشگران دریافتند نوشیدن قهوه به كاهش ریسك مبتلاشدن به سنگ صفرا كمك می نماید. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه كپنهاگ دانمارك اعلام می كنند مصرف زیاد قهوه سبب محافظت در مقابل بیماری كیسه صفرا می شود. پژوهشگران با مطالعه ۱۰۴، ۴۹۳ فرد دریافتند افرادی كه بیشتر از ۶ فنجان قهوه در روز می نوشیدند در مقایسه با افرادی كه قهوه نمی نوشیدند، ۲۳ درصد كمتر با احتمال ابتلاء به سنگ صفرا روبرو بودند. طبق نتایج این مطالعه، نوشیدن یك فنجان قهوه اضافی در روز با ۳ درصد كمتر خطر ابتلاء به سنگ صفرا مرتبط می باشد. همین طور افرادی كه دارای گونه های ژنتیكی خاص در رابطه با افزایش مصرف قهوه هستند نیز با خطر كمتر ابتلاء به سنگ صفرا مواجه بودند. پژوهشگران معتقدند كه چندین مكانیسم به دنبال مصرف قهوه منجر به پیش گیری از تشكیل سنگ صفرا می شود كه باید موردمطالعه بیشتر قرار گیرد. منبع: مین فود 1398/06/21 20:36:22 5.0 از 5 4772 تگهای خبر: بیمار , بیماری , قهوه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی