شیرین كننده های مصنوعی سبب پرخوری می شود یافته محققان استرالیایی؛ مین فود: طبق نتایج یك تحقیق جدید، شیرین كننده های مصنوعی می توانند سبب افزایش اشتها و در نهایت چاقی شوند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه سیدنی استرالیا برای نخستین بار آشكار كردند شیرین كننده های مصنوعی می توانند سبب تحریك اشتها شوند. میلیاردها نفر در سراسر جهان شیرین كننده های مصنوعی مصرف می كنند و آنرا راهكاری برای درمان چاقی می دانند. پژوهشگران در این مطالعه موفق به شناسایی سیستم جدیدی در مغز شدند كه شیرینی و انرژی موجود در مواد خوراكی را احساس كرده و در هم می آمیزد. «گرگ نیلی»، سرپرست تیم تقحیق، در این زمینه می گوید: «ما مشاهده كردیم پس از قرارگیری مداوم حیوانات در مقابل رژیم غذایی حاوی شیرین كننده مصنوعی ساكرالوز، آنها آغاز به پرخوری كردند.» ایشان سپس افزدود: «ما بوسیله بررسی سیستماتیك این تاثیر دریافتیم درون مركز پاداش مغز، حس شیرینی با میزان انرژی تلفیق می شود. زمانیكه شیرینی در مقابل انرژی برای یك مدت معین خارج از تعادل باشد، مغز باردیگر تنظیم شده و میزان كالری مصرفی اش را بیشتر می كند.» در این مطالعه، مگس های میوه برای مدت طولانی (بیش از 5 روز) در معرض رژیم غذایی مملو از شیرین كننده مصنوعی قرار داده شدند. آنها مشاهده نمودند در مقایسه با زمانیكه آنها مواد خوراكی با شیرینی طبیعی دریافت می كردند 30 درصد كالری بیشتری مصرف می كردند. این مطالعه نشان داده است یك شبكه عصبی پیچیده در واكنش به مواد خوراكی حاوی شیرین كننده های مصنوعی این پیام را به حیوان ارسال می كند كه به قدركافی انرژی مصرف نكرده است. پژوهشگران همین طور دریافتند شیرین كننده های مصنوعی سبب تحریك بیش فعالی، بیخوابی و كاهش كیفیت خواب می شوند. منبع: مین فود 1398/06/26 15:20:27 5.0 از 5 4767 تگهای خبر: اشتها , چاقی , خوراكی , درمان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ واردات برنج طلایی تراریخته از فیلیپین کذب است مکملی که از چاقی کودکان پیشگیری می کند سرنوشتی که پیش از تولد رقم می خورد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی