مصرف قارچ خطر سرطان پروستات را می كاهد محققان ژاپنی پی بردند؛ به گزارش مین فود مطالعه جدید نشان داده است مصرف قارچ می تواند فواید زیادی برای سلامت داشته باشد و همینطور به درمان سرطان پروستات هم كمك نماید. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دانشكده پزشكی دانشگاه توهوكو ژاپن در مطالعه اخیر خود دریافتند مصرف قارچ برای مردان میانسال و مسن مفید است چونكه خطر سرطان پروستات را می كاهد. محققان در این مطالعه در مجموع 36، 499 مرد در رده سنی 40 تا 79 سال را مورد بررسی قرار دادند. در طول مدت مطالعه این شركت كنندگان، 3.3 درصد افراد مبتلا به سرطان پروستات شدند. محققان مشاهده نمودند در مقایسه با مصرف قارچ به میزان كمتر از یكبار در هفته، مصرف یكبار یا دو بار قارچ در هفته با كاهش 8 درصدی خطر سرطان پروستات و مصرف سه بار یا بیشتر در هفته با كاهش 17 درصدی ریسك مبتلا شدن به این بیماری مرتبط بود. «شو ژانگ»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «از آنجائیكه اطلاعات مربوط به نوع قارچ مصرفی جمع آوری نشده بود از اینرو دشوار است كه بگوییم كدام نوع قارچ در جواب یافته های ما نقش دارد.» همینطور محققان عنوان می كنند كه هنوز مكانیسم تاثیر قارچ بر سرطان پروستات معلوم نیست و احتیاج به انجام مطالعات بیشتری در این زمینه است. 1398/06/29 14:49:07 5.0 از 5 4615 تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , درمان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی