مصرف ویتامین C از مبتلاشدن به آنفلوانزا پیشگیری نمی كند

پژوهش های جدید ثابت كرد؛

مصرف ویتامین C از مبتلاشدن به آنفلوانزا پیشگیری نمی كند مین فود: برمبنای نتایج مطالعات اخیر، مصرف ویتامین C در پیش گیری از آنفلوانزا تاثیری ندارد.



به گزارش مین فود به نقل از اینسایدر، مصرف ویتامین سی نمی تواند موجب پیش گیری از مبتلاشدن به آنفلوانزا شود. بنابر اعلام این نشریه، خیلی از افراد برای پیش گیری از سرماخوردگی و آنفلوانزای قریب الوقوع انواع داروهای بدون نسخه، گیاهان دارویی و پودرهای ویتامین C را استفاده می نمایند اما بگفته متخصصان آمریكایی، این ویتامین تنها طول دوره بیماری های فصلی را می كاهد و نقشی در جلوگیری از بروز آنها ندارد.

متخصصان معتقدند اگر سالم هستید، احساس خوبی دارید و فقط می خواهید از بیماری های فصلی جلوگیری كنید ویتامین C نمی تواند تاثیر خاصی بر روی بدن داشته باشد. بدن بزرگسالان روزانه به ۷۵ تا ۹۰ میلی گرم ویتامین C نیاز دارد اما اگر می خواهید طول دوره سرماخوردگی و آنفلوانزا و شدت آنرا كاهش دهید، روزانه ۲۰۰ میلی گرم از این ویتامین را مصرف كنید.

نتایج مطالعات از آن حكایت می كند، مصرف بیش از اندازه این ویتامین نیز عوارض جانبی دارد. مصرف بیشتر از ۲۰۰۰ میلی گرم ویتامین C در روز، خطر مشكلات گوارشی مانند تهوع و شكم درد را بیشتر می كند. همین طور خطر تشكیل سنگ كلیه در اثر مصرف بیش از اندازه این ویتامین نیز بالا می رود.


منبع:

1398/09/04
15:13:53
5.0 / 5
3893
تگهای خبر: بیمار , بیماری , دارو , درد
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است