مصرف ویتامین C از مبتلاشدن به آنفلوانزا پیشگیری نمی كند پژوهش های جدید ثابت كرد؛ مین فود: برمبنای نتایج مطالعات اخیر، مصرف ویتامین C در پیش گیری از آنفلوانزا تاثیری ندارد. به گزارش مین فود به نقل از اینسایدر، مصرف ویتامین سی نمی تواند موجب پیش گیری از مبتلاشدن به آنفلوانزا شود. بنابر اعلام این نشریه، خیلی از افراد برای پیش گیری از سرماخوردگی و آنفلوانزای قریب الوقوع انواع داروهای بدون نسخه، گیاهان دارویی و پودرهای ویتامین C را استفاده می نمایند اما بگفته متخصصان آمریكایی، این ویتامین تنها طول دوره بیماری های فصلی را می كاهد و نقشی در جلوگیری از بروز آنها ندارد.متخصصان معتقدند اگر سالم هستید، احساس خوبی دارید و فقط می خواهید از بیماری های فصلی جلوگیری كنید ویتامین C نمی تواند تاثیر خاصی بر روی بدن داشته باشد. بدن بزرگسالان روزانه به ۷۵ تا ۹۰ میلی گرم ویتامین C نیاز دارد اما اگر می خواهید طول دوره سرماخوردگی و آنفلوانزا و شدت آنرا كاهش دهید، روزانه ۲۰۰ میلی گرم از این ویتامین را مصرف كنید.نتایج مطالعات از آن حكایت می كند، مصرف بیش از اندازه این ویتامین نیز عوارض جانبی دارد. مصرف بیشتر از ۲۰۰۰ میلی گرم ویتامین C در روز، خطر مشكلات گوارشی مانند تهوع و شكم درد را بیشتر می كند. همین طور خطر تشكیل سنگ كلیه در اثر مصرف بیش از اندازه این ویتامین نیز بالا می رود. منبع: مین فود 1398/09/04 15:13:53 5.0 از 5 4655 تگهای خبر: بیمار , بیماری , دارو , درد این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی