وعده غذایی شب به قلب زنان صدمه می رساند محققان پی بردند؛ مین فود: مطالعه جدید نشان داده است شام دیروقت و سنگین اصلا به نفع سلامت قلب زنان نیست. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دانشگاه كلمبیا نیویورك دریافتند كسانی كه بیشترین كالری دریافتی شان را در زمان شب مصرف می كنند با ریسك بالاتر بیماری قلبی روبرو هستند. «اولینا گریور»، عضو تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «شیوه عملكرد متابولیسم، ریتم شبانه روزی بدن، و چرخه عملكرد كورتیزول/انسولین، در ساعات شب از وعده های عذایی سنگین پشتیبانی نمی كند.» وی در ادامه می افزاید: «بدن ما معنای هضم در ساعات پایانی روز را درك نمی كند، و ما هم فعالیت و تحرك كمتری در شب داریم، از اینرو كالری مصرفی ما در شب به صورت انرژی مصرف نمی گردد.» این مطالعه شامل ۱۱۲ زن با میانگین سنی ۳۳ سال بود كه سلامت قلب شان در ابتدای مطالعه و یك سال پس از شروع مطالعه ارزیابی شد. زنان هر آنچه كه در هفته اول شروع مطالعه و یك هفته در ۱۲ ماه بعد خورده بودند را گزارش كردند. به گفته محققان، اغلب زنان پس از ساعت ۶ عصر غذا خورده بودند اما آنهایی كه سهم بیشتر كالری مصرفی روزانه شان در زمان شب بود دارای سلامت قلبی ضعیفی بودند. در حقیقت به ازای هر ۱ درصد افزایش كالری مصرفی پس از ساعت ۶ عصر، سلامت قلب هم نزول می یابد. محققان مشاهده نمودند خانمهایی كه بیشتر كالری مصرفی روزانه شان را شب هنگام دریافت می كردند دارای فشارخون بالاتر، شاخص توده بدنی بیشتر و كنترل ضعیف تر قندخون بودند. محققان تاكید می كنند شیوه های سبك زندگی می تواند بر جلوگیری از بیماری قلبی تأثیر داشته باشد و تغییر زمان غذاخوردن می تواند راهكاری ساده و قابل اصلاح در كاهش ریسك بیماری قلبی باشد. 1398/09/04 23:31:53 5.0 از 5 4364 تگهای خبر: بیمار , بیماری , زندگی , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی