انجام كارآزمایی های بالینی برای كاربردی كردن سلول های بنیادی در درمان فلج مغزی به گزارش مین فود دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از انجام كارآزمایی های بالینی برای كاربردی كردن سلول های بنیادی در حوزه اعصاب و نورولوژی آگاهی داد و اظهار داشت: تابحال تاییدیه سازمان غذا و دارو برای آن دریافت نشده است. دكتر امیرعلی حمیدیه در گفت و گو با ایسنا، اظهار داشت: تابحال ۵ محصول در حوزه سلول های بنیادی از طرف سازمان غذا و دارو تاییدیه ها را دارد و تعداد زیادی از آنها در صف انتظار تایید در این سازمان قرار دارند.وی با اشاره به اینكه هر محصولی را كه دارای تاییدیه سازمان غذا و دارو باشد، می توان به كشورهای دیگر پیشنهاد نمود، اظهار نمود: این محصولات تایید شده در حوزه های "پوست" برای بیماری های پوستی، سوختگی ها و ویتیلیگو و "ارتوپدی" است.حمیدیه گروه سوم برای كاربردی شدن سلول های بنیادی را گروه نورولوژی دانست و اشاره كرد: هم اكنون استفاده از سلول های بنیادی در گروه نورولوژی و اعصاب را در دستور كار داریم.دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی با تاكید بر اینكه كارآزمایی های آن از چهار سال قبل شروع شده است، تصریح كرد: در این مطالعات به دنبال كاربردی كردن سلول های بنیادی در بیماری هایی چون فلج مغزی هستیم و كارآزمایی های بالینی آن به انتها رسیده است.حمیدیه اشاره كرد: تابحال تاییدیه دستاوردهای این تحقیقات دریافت نشده است.به گفته وی این مطالعات در دانشگاه علوم پزشكی تهران و با همكاری یكی از شركت های دانش بنیان فعال در این عرصه اجرایی شده است، ولی مجوزهای سازمان غذا و دارو برای آنها دریافت نشده است.دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی، راه اندازی بیشتر از ۱۸ مركز پیوند سلول های بنیادی خون ساز، بیشتر از ۱۳ مركز پذیره نویسی اهداكنندگان سلول های بنیادی خون ساز در وزارت بهداشت و شبكه ملی اهدا كنندگان سلول های بنیادی را از دیگر اقدامات این ستاد دانست و افزود: مراكز جامع سلول های بنیاد و پزشكی بازساختی در ابتدا در سه استان راه اندازی شده و هم اكنون در حال تسری یافتن به سایر استانها است، ضمن آنكه تعداد شركت های دانش بنیان در این عرصه به ۱۴۰ شركت افزایش یافته است. منبع: مین فود 1398/09/20 21:30:43 5.0 از 5 4196 تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , دارو این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی