تاثیر مواد خوراكی سرشار از منیزیم در كاهش ریسك بیماری قلبی مطالعات نشان می دهد؛ مین فود: تحقیقات نشان می دهد بین مصرف منیزیم و بیماری مرگبار عروق كرونر قلبی در زنان بعد از سن یائسگی ارتباط وجود دارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه براون آمریكا در مطالعه خود مصرف منیزیم را در بیشتر از ۱۵۳ هزار زن در سن بعد از یائسگی بررسی كردند و در طول مدت ۱۰.۵ سال بعد، احتمال ابتلاء به بیماری قلبی عروق كرونر و مرگ ناگهانی قلبی را در آنها پیگیری كردند. داده ها نشان داد مصرف بیشتر منیزیم با كاهش قابل توجه ریسك بیماری قلبی عروق كرونر و كاهش ریسك مرگ ناگهانی قلبی مرتبط بود. محققان در ادامه قصد دارند به بررسی این مساله بپردازند كه آیا زنان در معرض ریسك بالا می توانند با مصرف مكمل منیزیم ریسك بیماری قلبی عروق كرونر را در خود كاهش دهند. مواد خوراكی سرشار از منیزیم عبارتند از اسفناج، برگ چغندر، دانه های كدوتنبل، ماست كفیر، بادام، لوبیای سیاه، انجیر، شكلات تلخ، موز، ماهی سالمون، گشنیز، بادام هندی، وكنگر فرنگی. منبع: مین فود 1398/10/22 19:26:43 5.0 از 5 4754 تگهای خبر: بیمار , بیماری , خوراكی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی